Winterweer zorgt voor een piek in zoekopdrachten winterbanden

De winter is aangekomen in Nederland. De aankondiging van sneeuwval en het winterse weer zorgde de afgelopen dagen al voor een flinke stijging van het aantal nieuw geplaatste advertenties van winterbanden.

Dat meldt Marktplaats in een persbericht. Waar er op 18 december nog 952 nieuwe advertenties met winterbanden werden geplaatst, was dit de afgelopen dagen al gestegen naar gemiddeld 1500 nieuw geplaatste advertenties per dag, zo blijkt uit cijfers van de advertentiewebsite.

Niet alleen het aantal advertenties nam toe, ook het aantal zoekopdrachten steeg in deze periode. Op 18 januari stond het aantal zoekopdrachten nog op 7651, op 20 januari was dit aantal al gestegen naar 9409. Er waren die dag 1456 advertenties geplaatst. Ter vergelijking: op 1 januari van dit jaar lag het aantal advertenties van winterbanden op 392 en het aantal zoekopdrachten op 3162.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Winterweer zorgt voor een piek in zoekopdrachten winterbanden - Automobielmanagement.nl

Winterweer zorgt voor een piek in zoekopdrachten winterbanden

De winter is aangekomen in Nederland. De aankondiging van sneeuwval en het winterse weer zorgde de afgelopen dagen al voor een flinke stijging van het aantal nieuw geplaatste advertenties van winterbanden.

Dat meldt Marktplaats in een persbericht. Waar er op 18 december nog 952 nieuwe advertenties met winterbanden werden geplaatst, was dit de afgelopen dagen al gestegen naar gemiddeld 1500 nieuw geplaatste advertenties per dag, zo blijkt uit cijfers van de advertentiewebsite.

Niet alleen het aantal advertenties nam toe, ook het aantal zoekopdrachten steeg in deze periode. Op 18 januari stond het aantal zoekopdrachten nog op 7651, op 20 januari was dit aantal al gestegen naar 9409. Er waren die dag 1456 advertenties geplaatst. Ter vergelijking: op 1 januari van dit jaar lag het aantal advertenties van winterbanden op 392 en het aantal zoekopdrachten op 3162.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding