Werkplaatsen van universelen floreren

De werkplaatsen van de universelen draaien lekker door. De vestiging Nijkerk van Kwik-Fit gaf aan op budget te draaien. Iets wat op de korte termijn gezien het aantal geboekte doorgangen ook niet onder druk komt te staan, aldus een woordvoerder.

Kwik-Fit past ‘merkbeurtcampagne’ aan na interventie RAI Vereniging Auto’s

“Zo incidenteel blijft wel een klant weg, terwijl die toch een afspraak heeft. Maar dat komt gelukkig weinig voor en hoeven we ook nog niet op personeel in te krimpen”.

Bomvol

Bij de Autovakmeesters Kemper uit Diepenveen dezelfde geluiden. “Eerlijk gezegd zit ik de komende twee weken in de garage bomvol”. Eigenaar Rutger Kemper komt net terug van zijn groothandel Staadegaard . “Wij nemen zelf natuurlijk geen voorraad, maar ook Staadegaard zegt nog nooit zoveel verkocht te hebben.”
Kemper hoopt zoals velen echter op een korte Corona-periode. “Een beetje meer zon zou ons allemaal goed doen en volgens de deskundigen een gunstige invloed op de gevolgen voor het virus hebben.”

Werkplaatsen van universelen floreren - Automobielmanagement.nl

Werkplaatsen van universelen floreren

De werkplaatsen van de universelen draaien lekker door. De vestiging Nijkerk van Kwik-Fit gaf aan op budget te draaien. Iets wat op de korte termijn gezien het aantal geboekte doorgangen ook niet onder druk komt te staan, aldus een woordvoerder.

Kwik-Fit past ‘merkbeurtcampagne’ aan na interventie RAI Vereniging Auto’s

“Zo incidenteel blijft wel een klant weg, terwijl die toch een afspraak heeft. Maar dat komt gelukkig weinig voor en hoeven we ook nog niet op personeel in te krimpen”.

Bomvol

Bij de Autovakmeesters Kemper uit Diepenveen dezelfde geluiden. “Eerlijk gezegd zit ik de komende twee weken in de garage bomvol”. Eigenaar Rutger Kemper komt net terug van zijn groothandel Staadegaard . “Wij nemen zelf natuurlijk geen voorraad, maar ook Staadegaard zegt nog nooit zoveel verkocht te hebben.”
Kemper hoopt zoals velen echter op een korte Corona-periode. “Een beetje meer zon zou ons allemaal goed doen en volgens de deskundigen een gunstige invloed op de gevolgen voor het virus hebben.”