“Met groen licht vanuit de overheid gaan wij aan de slag om op 9, 10 en 11 februari een vakbeurs te organiseren. Wij hebben alle protocollen klaarliggen en voorbereidingen getroffen om de anderhalve meter afstand te borgen voor Auto Prof”, verklaart Floris Valk namens organisator Easyfairs. “Ook voelen wij ons gesteund door de positieve feedback uit een enquête die vorige week is verzonden. 84,4 procent van de bezoekers heeft vertrouwen in een veilige, succesvolle editie.”

Registreren

Deelnemers zal vooraf worden gevraagd of ze symptomen van Covid-19 vertonen. Ook dienen bezoekers zich vooraf te registeren, iets wat al van toepassing was voor Auto Prof. Valk: “Zodra men binnen is, kan er vrij bewogen worden over de beursvloer. Uiteraard hanteren wij op alle plekken op de beursvloer de anderhalve meter afstand. Verder worden er extra hygiënemaatregelen getroffen.”