EuroStocks lanceert PDF-facturen, afrekenbare montage optie en stickerlabels voor haar webshops

brand story

EuroStocks adverteert voertuigen en automotive producten op haar eigen online Marketplace en maakt daarnaast instapklare webshops voor (auto)bedrijven. Elke maand groeit het aantal online bestellingen en daarmee de totale online omzet. In Nederland is er een toename in het aantal bestellingen via iDEAL en in België via Bancontact. Dit komt vooral doordat de webshops allemaal direct gekoppeld zijn met Marktplaats.nl en 2dehands.be. 

Fietsen, Brommers, Motoren, Camper, Caravans en Boten

Naast het adverteren van auto-onderdelen en bandensets op EuroStocks, kan je ook eenvoudig onderdelen en accessoires van fietsen, brommers, motoren, caravan, campers en boten adverteren. Meer dan 5000 producttypes van al deze vervoermiddelen zijn aangemaakt en gekoppeld met de juiste Marktplaats en 2dehands.be rubrieken. 

6 cent voor Marktplaats, gratis naar 2dehands.be

EuroStocks plaatst per maand ruim 150.000 advertenties door op Marktplaats en 2dehands.be tegen voordelig tarieven. Zo kost een auto-onderdeel advertentie slechts 6 cent per 31 dagen, hieronder vallen ook alle motor- camper- en caravan-onderdelen. Het doorplaatsen van onderdelen en accessoires op 2dehands.be is zelfs gratis. Banden/velgen kosten via EuroStocks 4,63 euro per 31 dagen. Dit is allemaal ongeacht het aantal kliks en mét je webshoplink erbij zodat kopers direct bij jou in de webwinkel kunnen afrekenen. 

Doordat je via EuroStocks je eigen webshop direct vindbaar maakt in Marktplaats.nl en 2dehands.be bereik je ruim 4 miljoen Nederlanders en Belgen die zoeken naar automotive producten. Gegarandeerd dat Google Adwords campagnes voor je webshop véél duurder zijn voor je conversiedoelen.

Vlak voor de jaarwisseling lanceert EuroStocks drie nieuwe updates die autobedrijven met een webshop gaan helpen bij hun online verkoop van onderdelen en banden/velgen.

  1. Labels printen

Voor elk product wat je invoert kan je voortaan een stickerlabel printen die je op het product kan plakken. De label bevat een unieke product-ID bestaande uit het advertentienummer, titel, prijs, onderdeelnummer en magazijnplek. Zo kan je eenvoudig en gestructureerd onderdelen online invoeren en zelf opbergen. Bij elke bestelling heb je sneller en 100 procent zeker het juiste product gevonden om te verzenden of af te geven bij de balie.

  1. Montage optie afrekenen

Bij het verkopen van banden/velgen is het gebruikelijk dat consumenten ze bij het ophalen graag direct gemonteerd willen hebben. Tot voor kort was het niet mogelijk om deze montage-optie direct online af te rekenen. Met de nieuwe update is dit wel mogelijk gemaakt. Je vult eenvoudig het montagebedrag in per band, per set van twee op voor de complete set. Bij het afrekenen wordt dit montagebedrag automatisch opgeteld bij de productprijs. Gemakkelijk voor de koper en het verhoogt direct de online orderwaarde.

  1. PDF facturen

Bij alle online bestellingen wordt automatisch een PDF-factuur gegenereerd binnen het webshopsysteem.  Deze kan je eenvoudig downloaden en naar de koper mailen of inlezen in je boekhoudpakket. De koper krijgt automatisch een bestelbevestiging en vervolgens kan je daarbij een track & trace versturen via het webshop-beheersysteem. Op de factuur staan natuurlijk al je bedrijfsgegeven inclusief logo en de btw-tarieven inclusief die van de verzendkosten. Naast de aangekochte producten staan ook alle adresgegevens van de koper vermeld, dit scheelt de beheerder van de webshop veel tijd doordat hij niet meer handmatig een factuur hoeft op te stellen. 

EuroStocks kijkt uit naar 2022 om wederom met meer slimme webshop-oplossingen te komen voor de automotive branche. 

Namens team EuroStocks wensen we jullie alvast fijne feestdagen!

EuroStocks lanceert PDF-facturen, afrekenbare montage optie en stickerlabels voor haar webshops - Automobielmanagement.nl

EuroStocks lanceert PDF-facturen, afrekenbare montage optie en stickerlabels voor haar webshops

brand story

EuroStocks adverteert voertuigen en automotive producten op haar eigen online Marketplace en maakt daarnaast instapklare webshops voor (auto)bedrijven. Elke maand groeit het aantal online bestellingen en daarmee de totale online omzet. In Nederland is er een toename in het aantal bestellingen via iDEAL en in België via Bancontact. Dit komt vooral doordat de webshops allemaal direct gekoppeld zijn met Marktplaats.nl en 2dehands.be. 

Fietsen, Brommers, Motoren, Camper, Caravans en Boten

Naast het adverteren van auto-onderdelen en bandensets op EuroStocks, kan je ook eenvoudig onderdelen en accessoires van fietsen, brommers, motoren, caravan, campers en boten adverteren. Meer dan 5000 producttypes van al deze vervoermiddelen zijn aangemaakt en gekoppeld met de juiste Marktplaats en 2dehands.be rubrieken. 

6 cent voor Marktplaats, gratis naar 2dehands.be

EuroStocks plaatst per maand ruim 150.000 advertenties door op Marktplaats en 2dehands.be tegen voordelig tarieven. Zo kost een auto-onderdeel advertentie slechts 6 cent per 31 dagen, hieronder vallen ook alle motor- camper- en caravan-onderdelen. Het doorplaatsen van onderdelen en accessoires op 2dehands.be is zelfs gratis. Banden/velgen kosten via EuroStocks 4,63 euro per 31 dagen. Dit is allemaal ongeacht het aantal kliks en mét je webshoplink erbij zodat kopers direct bij jou in de webwinkel kunnen afrekenen. 

Doordat je via EuroStocks je eigen webshop direct vindbaar maakt in Marktplaats.nl en 2dehands.be bereik je ruim 4 miljoen Nederlanders en Belgen die zoeken naar automotive producten. Gegarandeerd dat Google Adwords campagnes voor je webshop véél duurder zijn voor je conversiedoelen.

Vlak voor de jaarwisseling lanceert EuroStocks drie nieuwe updates die autobedrijven met een webshop gaan helpen bij hun online verkoop van onderdelen en banden/velgen.

  1. Labels printen

Voor elk product wat je invoert kan je voortaan een stickerlabel printen die je op het product kan plakken. De label bevat een unieke product-ID bestaande uit het advertentienummer, titel, prijs, onderdeelnummer en magazijnplek. Zo kan je eenvoudig en gestructureerd onderdelen online invoeren en zelf opbergen. Bij elke bestelling heb je sneller en 100 procent zeker het juiste product gevonden om te verzenden of af te geven bij de balie.

  1. Montage optie afrekenen

Bij het verkopen van banden/velgen is het gebruikelijk dat consumenten ze bij het ophalen graag direct gemonteerd willen hebben. Tot voor kort was het niet mogelijk om deze montage-optie direct online af te rekenen. Met de nieuwe update is dit wel mogelijk gemaakt. Je vult eenvoudig het montagebedrag in per band, per set van twee op voor de complete set. Bij het afrekenen wordt dit montagebedrag automatisch opgeteld bij de productprijs. Gemakkelijk voor de koper en het verhoogt direct de online orderwaarde.

  1. PDF facturen

Bij alle online bestellingen wordt automatisch een PDF-factuur gegenereerd binnen het webshopsysteem.  Deze kan je eenvoudig downloaden en naar de koper mailen of inlezen in je boekhoudpakket. De koper krijgt automatisch een bestelbevestiging en vervolgens kan je daarbij een track & trace versturen via het webshop-beheersysteem. Op de factuur staan natuurlijk al je bedrijfsgegeven inclusief logo en de btw-tarieven inclusief die van de verzendkosten. Naast de aangekochte producten staan ook alle adresgegevens van de koper vermeld, dit scheelt de beheerder van de webshop veel tijd doordat hij niet meer handmatig een factuur hoeft op te stellen. 

EuroStocks kijkt uit naar 2022 om wederom met meer slimme webshop-oplossingen te komen voor de automotive branche. 

Namens team EuroStocks wensen we jullie alvast fijne feestdagen!