‘Dé werkplaats van Nederland’ staat in Brummen

Autobedrijf Gert Mulder uit Brummen mag zich komend jaar Dé werkplaats van Nederland noemen op het gebied van hygiëne, representatie, milieu en veiligheid.

‘Het onafhankelijke autobedrijf liet ruim tweehonderd deelnemers achter zich. Op de tweede plaats eindigde Rüttchen uit Veghel, een werkplaats voor bedrijfswagens. Volvo De Beemd Oirschot veroverde de derde plaats.

In de eindfase van de verkiezing – een initiatief van Lavans, adviseur in kledingbeheer en hygiënesystemen – wist de Gelderse onderneming de vier andere finalisten voor te blijven. Ze scoorde het best in het ViaNorm-onderzoek en in de jurybeoordeling. Doorslaggevend waren de vele klantenacties die het bedrijf organiseert, zoals gratis workshops pech onderweg en bandenservices in de weekeinden. Daarnaast zet Autobedrijf Gert Mulder zich volgens de jury in om de klant te verrassen. De ontvangstruimte is bijvoorbeeld omgebouwd tot huiskamer. Bovendien is een prettige werkomgeving gecreëerd voor het technisch personeel. Naast de vaste krachten zijn er achttien vrijwilligers die zich bij toerbeurt inzetten voor de klant. Ze verzorgen bijvoorbeeld de haal- en brengservice, helpen op locatie gestrande klanten die gebruikmaken van de pechhulp en halen in specifieke gevallen onderdelen op.

Tijdens een druk bezochte Award-uitreiking ontving het werkplaatsteam van Gert Mulder vanavond de wisselbokaal en diverse prijzen. Aan ‘Dé werkplaats van Nederland’ deden ruim tweehonderd auto-, truck- en schadeherstelbedrijven mee.

Meer over de verkiezing leest u in AM2, die komende vrijdag verschijnt.

Reacties

Mooi weer Bosch Car Service nr1

Geplaatst door: Winkelhorst Aalten Bv op
‘Dé werkplaats van Nederland’ staat in Brummen - Automobielmanagement.nl

‘Dé werkplaats van Nederland’ staat in Brummen

Autobedrijf Gert Mulder uit Brummen mag zich komend jaar Dé werkplaats van Nederland noemen op het gebied van hygiëne, representatie, milieu en veiligheid.

‘Het onafhankelijke autobedrijf liet ruim tweehonderd deelnemers achter zich. Op de tweede plaats eindigde Rüttchen uit Veghel, een werkplaats voor bedrijfswagens. Volvo De Beemd Oirschot veroverde de derde plaats.

In de eindfase van de verkiezing – een initiatief van Lavans, adviseur in kledingbeheer en hygiënesystemen – wist de Gelderse onderneming de vier andere finalisten voor te blijven. Ze scoorde het best in het ViaNorm-onderzoek en in de jurybeoordeling. Doorslaggevend waren de vele klantenacties die het bedrijf organiseert, zoals gratis workshops pech onderweg en bandenservices in de weekeinden. Daarnaast zet Autobedrijf Gert Mulder zich volgens de jury in om de klant te verrassen. De ontvangstruimte is bijvoorbeeld omgebouwd tot huiskamer. Bovendien is een prettige werkomgeving gecreëerd voor het technisch personeel. Naast de vaste krachten zijn er achttien vrijwilligers die zich bij toerbeurt inzetten voor de klant. Ze verzorgen bijvoorbeeld de haal- en brengservice, helpen op locatie gestrande klanten die gebruikmaken van de pechhulp en halen in specifieke gevallen onderdelen op.

Tijdens een druk bezochte Award-uitreiking ontving het werkplaatsteam van Gert Mulder vanavond de wisselbokaal en diverse prijzen. Aan ‘Dé werkplaats van Nederland’ deden ruim tweehonderd auto-, truck- en schadeherstelbedrijven mee.

Meer over de verkiezing leest u in AM2, die komende vrijdag verschijnt.

Reacties

Mooi weer Bosch Car Service nr1

Geplaatst door: Winkelhorst Aalten Bv op