Century Autogroep gaat elektrische bakfietsen van Dockr aanbieden

Dockr is een samenwerking aangegaan met Century Autogroep. De elektrische bakfietsen van het bedrijf zullen via Century worden verhuurd in Groningen en Drenthe.

Beide organisaties motiveren hun samenwerking door te stellen dat binnensteden steeds lastiger te bereiken zijn en kampen met parkeerproblemen. ‘Daarnaast worden steeds meer stadscentra emissievrije zones. Zo ook de stad Groningen, waar vanaf 2025 alle bedrijfsbevoorrading emissievrij moet zijn.’

Huurcontracten

De fietsen worden geleverd via huurcontracten. Dockr biedt preventief onderhoud, pechhulp, verzekering tegen schade en diefstal en snel vervangend vervoer, waardoor de bedrijfsprocessen van gebruikers nooit lang stilliggen.

Mobiliteitsoplossingen

Century biedt al verschillende emissievrije huur- en deeloplossingen aan, zoals de elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo-bedrijfswagen en elektrische fietsen. Erik Meems, directeur en eigenaar van Century Autogroep: “Wij ontvangen wekelijks aanvragen voor emissievrije mobiliteitsoplossingen, waaronder ook voor elektrische bakfietsen. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten de totale mobiliteitsoplossing kunnen leveren.”

Lees ook:
Century levert eerste Transporter op waterstof

Century Autogroep gaat elektrische bakfietsen van Dockr aanbieden - Automobielmanagement.nl

Century Autogroep gaat elektrische bakfietsen van Dockr aanbieden

Dockr is een samenwerking aangegaan met Century Autogroep. De elektrische bakfietsen van het bedrijf zullen via Century worden verhuurd in Groningen en Drenthe.

Beide organisaties motiveren hun samenwerking door te stellen dat binnensteden steeds lastiger te bereiken zijn en kampen met parkeerproblemen. ‘Daarnaast worden steeds meer stadscentra emissievrije zones. Zo ook de stad Groningen, waar vanaf 2025 alle bedrijfsbevoorrading emissievrij moet zijn.’

Huurcontracten

De fietsen worden geleverd via huurcontracten. Dockr biedt preventief onderhoud, pechhulp, verzekering tegen schade en diefstal en snel vervangend vervoer, waardoor de bedrijfsprocessen van gebruikers nooit lang stilliggen.

Mobiliteitsoplossingen

Century biedt al verschillende emissievrije huur- en deeloplossingen aan, zoals de elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo-bedrijfswagen en elektrische fietsen. Erik Meems, directeur en eigenaar van Century Autogroep: “Wij ontvangen wekelijks aanvragen voor emissievrije mobiliteitsoplossingen, waaronder ook voor elektrische bakfietsen. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten de totale mobiliteitsoplossing kunnen leveren.”

Lees ook:
Century levert eerste Transporter op waterstof