ACM geeft groen licht voor overnames door Emil Frey en Hedin

De Autoriteit Consument & Markt ACM heeft de overnames van ABD Holding door Emil Frey Nederland en die van onderdelen van Wensink door Hedin Automotive B.V. goedgekeurd.

Emil Frey Nederland N.V. mag via haar dochtermaatschappij Terwolde Holding ABD Holding B.V. overnemen, heeft de ACM besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. ABD Holding B.V. autodealer voor de merken Renault, Dacia en Nissan in het noorden van Nederland.

Wensink

Hedin Automotive B.V. mag via Stern 50 B.V. bepaalde activa en passiva van vijf dealervestigingen van Wensink Automotive verkrijgen. De transactie betreft alleen de relevante activa en passiva van de Citroën en DS activiteiten van Wensink in Groningen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Assen, aldus de toelichting van de ACM.

Lees ook:
Wensink verkoopt Citroën-vestigingen aan Stern en Janssen Van Kouwen

ACM geeft groen licht voor overnames door Emil Frey en Hedin - Automobielmanagement.nl

ACM geeft groen licht voor overnames door Emil Frey en Hedin

De Autoriteit Consument & Markt ACM heeft de overnames van ABD Holding door Emil Frey Nederland en die van onderdelen van Wensink door Hedin Automotive B.V. goedgekeurd.

Emil Frey Nederland N.V. mag via haar dochtermaatschappij Terwolde Holding ABD Holding B.V. overnemen, heeft de ACM besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. ABD Holding B.V. autodealer voor de merken Renault, Dacia en Nissan in het noorden van Nederland.

Wensink

Hedin Automotive B.V. mag via Stern 50 B.V. bepaalde activa en passiva van vijf dealervestigingen van Wensink Automotive verkrijgen. De transactie betreft alleen de relevante activa en passiva van de Citroën en DS activiteiten van Wensink in Groningen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Assen, aldus de toelichting van de ACM.

Lees ook:
Wensink verkoopt Citroën-vestigingen aan Stern en Janssen Van Kouwen