Voormalig Renault-dealer Evert Kroon in voorarrest

Vastgoedonderneming Kroon Group bevestigt dat zijn directeur Evert Kroon in voorarrest zit wegens vermoedens van belastingfraude. Kroon was ooit de grootste Renault-dealer van Nederland.

Het gaat om de zaak waarbij ook Jan des Bouvrie is betrokken. Des Bouvrie is een interieuradviseur van Kroon. Inhoudelijk weigert Kroon commentaar te geven ‘zolang de zaak onder de rechter’ is, zo meldt het Financieele Dagblad.

Kroon (52) is een van de grotere particuliere vastgoedbeleggers van Nederland. Hij is ook actief als ontwikkelaar. Kroon zit momenteel in ‘alle beperkingen’. Dat houdt in dat hij geen contact mag hebben met de buitenwereld. Ook zijn advocaat Frans Sijbers kan om die reden geen commentaar geven. Kroon en zijn collega worden ervan verdacht te hebben gefraudeerd met facturen bij zowel de bouw als bij verbouwingen van privépanden. Het gaat om bedrijfspanden en woningen.

Evert Kroon was op jonge leeftijd al de grootste Renault-dealer van Nederland. Op 32-jarige leeftijd verkocht hij zijn onderneming aan de importeur. Met het verworven kapitaal ging hij in het onroerend goed. Momenteel is de Kroon Group actief in binnen- en buitenland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Voormalig Renault-dealer Evert Kroon in voorarrest - Automobielmanagement.nl

Voormalig Renault-dealer Evert Kroon in voorarrest

Vastgoedonderneming Kroon Group bevestigt dat zijn directeur Evert Kroon in voorarrest zit wegens vermoedens van belastingfraude. Kroon was ooit de grootste Renault-dealer van Nederland.

Het gaat om de zaak waarbij ook Jan des Bouvrie is betrokken. Des Bouvrie is een interieuradviseur van Kroon. Inhoudelijk weigert Kroon commentaar te geven ‘zolang de zaak onder de rechter’ is, zo meldt het Financieele Dagblad.

Kroon (52) is een van de grotere particuliere vastgoedbeleggers van Nederland. Hij is ook actief als ontwikkelaar. Kroon zit momenteel in ‘alle beperkingen’. Dat houdt in dat hij geen contact mag hebben met de buitenwereld. Ook zijn advocaat Frans Sijbers kan om die reden geen commentaar geven. Kroon en zijn collega worden ervan verdacht te hebben gefraudeerd met facturen bij zowel de bouw als bij verbouwingen van privépanden. Het gaat om bedrijfspanden en woningen.

Evert Kroon was op jonge leeftijd al de grootste Renault-dealer van Nederland. Op 32-jarige leeftijd verkocht hij zijn onderneming aan de importeur. Met het verworven kapitaal ging hij in het onroerend goed. Momenteel is de Kroon Group actief in binnen- en buitenland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding