Dealer Kien opent tweede vestiging Chrysler-Jeep-Dodge

Chrysler, Jeep en Dodge-dealer Kien heeft aan de Microweg in Nijmegen een tweede vestiging geopend. De opening van de tweede vestiging getuigt van vertrouwen in de Chrysler Group die onlangs samen met Fiat Group Automobiles een (ambitieuze) langetermijnvisie ontvouwde.

Het dealerbedrijf van Kien in Velp voor Chrysler, Jeep en Dodge bedient de hele Arnhemse regio. Eigenaar Willem Kien: "We merkten dat steeds meer klanten vanuit Nijmegen letterlijk over de brug kwamen voor aanschaf en/of onderhoud van een Chrysler, Jeep of Dodge. Dat is voor ons de reden geweest zelf over de brug te komen en een vestiging in Nijmegen te openen. Aan de Microweg hebben we een pand betrokken dat de typische Chrysler, Jeep en Dodge-sfeer uitstraalt, zowel van buiten als van binnen. In eerste instantie houden we ons in de nieuwe vestiging alleen bezig met verkoopactiviteiten rond de drie Amerikaanse merken. Op termijn voegen we service, onderhoud en reparatie aan toe. Het is juist in deze tijd best riskant om met een extra vestiging te starten maar het is wel een gecalculeerd risico. De goede relatie met de importeur geeft ons vaste grond onder de voeten, de klantenkring in de regio Nijmegen groeit en we hebben vertrouwen in de toekomst van de Chrysler Group."

De dagelijkse leiding van Kien Nijmegen is in handen van Patrick Sablan, die voorheen werkzaam was in de vestiging in Velp. Sablan: "Het hele team dat in Nijmegen aan de slag gaat, komt uit Velp.We zien we in de regio Nijmegen nog volop potentieel voor de fraaie en eigenzinnige merken."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

veel succes toegewenst!

Geplaatst door: Peter Eijssen op
Dealer Kien opent tweede vestiging Chrysler-Jeep-Dodge - Automobielmanagement.nl

Dealer Kien opent tweede vestiging Chrysler-Jeep-Dodge

Chrysler, Jeep en Dodge-dealer Kien heeft aan de Microweg in Nijmegen een tweede vestiging geopend. De opening van de tweede vestiging getuigt van vertrouwen in de Chrysler Group die onlangs samen met Fiat Group Automobiles een (ambitieuze) langetermijnvisie ontvouwde.

Het dealerbedrijf van Kien in Velp voor Chrysler, Jeep en Dodge bedient de hele Arnhemse regio. Eigenaar Willem Kien: "We merkten dat steeds meer klanten vanuit Nijmegen letterlijk over de brug kwamen voor aanschaf en/of onderhoud van een Chrysler, Jeep of Dodge. Dat is voor ons de reden geweest zelf over de brug te komen en een vestiging in Nijmegen te openen. Aan de Microweg hebben we een pand betrokken dat de typische Chrysler, Jeep en Dodge-sfeer uitstraalt, zowel van buiten als van binnen. In eerste instantie houden we ons in de nieuwe vestiging alleen bezig met verkoopactiviteiten rond de drie Amerikaanse merken. Op termijn voegen we service, onderhoud en reparatie aan toe. Het is juist in deze tijd best riskant om met een extra vestiging te starten maar het is wel een gecalculeerd risico. De goede relatie met de importeur geeft ons vaste grond onder de voeten, de klantenkring in de regio Nijmegen groeit en we hebben vertrouwen in de toekomst van de Chrysler Group."

De dagelijkse leiding van Kien Nijmegen is in handen van Patrick Sablan, die voorheen werkzaam was in de vestiging in Velp. Sablan: "Het hele team dat in Nijmegen aan de slag gaat, komt uit Velp.We zien we in de regio Nijmegen nog volop potentieel voor de fraaie en eigenzinnige merken."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

veel succes toegewenst!

Geplaatst door: Peter Eijssen op