De twee partnerbedrijven introduceren de Harley |Warranty voor nieuwe en gebruikte motoren. Op enkele uitzonderingen na dekken deze twee garantiepakketten alle elektronische en mechanische onderdelen van de motor, met name de typische slijtageonderdelen (banden etc.). Tijdens de fabrieksgarantie kan een garantieverlenging worden afgesloten voor motoren van de merken Harley-Davidson en Buell met een looptijd van 12, 24 of 36 maanden en zonder beperking van het aantal kilometers. Aan het einde van de looptijd kan de klant de garantie elk jaar met 12 maanden verlengen, mits er op het moment van verlenging nog geen 8 jaar verstreken is sinds de uitgiftedatum van het kenteken en er nog geen 80.000 kilometer gereden is.

 

Voor gebruikte motorfietsen kan de eigenaar kiezen voor een garantietermijn van 12 of 24 maanden, eveneens zonder beperking qua kilometerstand. Ook de garantie voor gebruikte motorfietsen kan jaarlijks worden verlengd (tot maximaal 8 jaar of 80.000 kilometer na de uitgiftedatum van het kenteken).

 

Om het contact met de klanten te versterken kunnen alle deelnemende Harley Davidson dealers gebruikmaken van een uitgebreid klantenbindingsprogramma. Na het afsluiten van de garantieovereenkomst ontvangt elke garantienemer een persoonlijke klantenkaart, waarop de gegevens van de betreffende dealer en de belangrijkste informatie over het contract vermeld staan. Nog voor het einde van de garantie ontvangt de eigenaar van de motor een aanbieding om de garantie te verlengen.