Jonker Automotive bemiddelt bij particuliere autoverkoop

Particulieren die hun auto willen verkopen, kunnen voortaan terecht bij het concept AutoBemiddelaar van Jonker Automotive. De ‘grootste occasiondealer van Midden-Nederland’ zet die auto’s letterlijk op het drie hectare grote showplein en neemt het hele verkooptraject over.

Via de nieuwe service onder de naam Jonker AutoBemiddelaar kunnen particulieren profiteren van een plek op het plein dat door veel potentiële kopers wordt bezocht. Bovendien  gebruikt de particulier de expertise van ervaren autoverkopers. "Het is de beste kans op een snelle verkoop voor een uitstekende prijs", vindt directeur Jeen Jonker. AutoBemiddelaar zorgt volgens hem voor een professionele en zorgeloze afwikkeling van het hele verkooptraject. "Verkopende particulieren hoeven niet zelf te adverteren en te onderhandelen, krijgen geen vage kopers aan de deur die proefritjes willen maken en hebben geen zorgen rond betaling en overschrijving. Wij nemen dat allemaal over." Voor Jonker is het een oplossing om zijn terrein te vullen met occasions die hij niet inkoopt."

Auto’s van alle merken vanaf bouwjaar 2003, die niet meer dan 150 duizend kilometer hebben gereden, zijn welkom op het showplein van Jonker. Bij verkoop rekent AutoBemiddelaar vijf procent consignatievergoeding met een minimum van 350 euro en een maximum van duizend. Bovendien betalen verkopers een vergoeding voor het vakkundig reconditioneren van hun auto.

Jeen Jonker geeft aan ook geïnteresseerd te zijn in auto’s van leasemaatschappijen die zelf geen gelegenheid hebben voor particuliere verkoop. "Met die bedrijven wil ik wel een speciale afspraak maken."

Meer hierover in Automobiel Management 17 van 14 oktober.

 

 

 

Reacties

Fantastisch innovatief
vernieuwend idee.

EuroDataNetwork
Jansen Automotive
072-5721934

Geplaatst door: J.Jansen op
Jonker Automotive bemiddelt bij particuliere autoverkoop - Automobielmanagement.nl

Jonker Automotive bemiddelt bij particuliere autoverkoop

Particulieren die hun auto willen verkopen, kunnen voortaan terecht bij het concept AutoBemiddelaar van Jonker Automotive. De ‘grootste occasiondealer van Midden-Nederland’ zet die auto’s letterlijk op het drie hectare grote showplein en neemt het hele verkooptraject over.

Via de nieuwe service onder de naam Jonker AutoBemiddelaar kunnen particulieren profiteren van een plek op het plein dat door veel potentiële kopers wordt bezocht. Bovendien  gebruikt de particulier de expertise van ervaren autoverkopers. "Het is de beste kans op een snelle verkoop voor een uitstekende prijs", vindt directeur Jeen Jonker. AutoBemiddelaar zorgt volgens hem voor een professionele en zorgeloze afwikkeling van het hele verkooptraject. "Verkopende particulieren hoeven niet zelf te adverteren en te onderhandelen, krijgen geen vage kopers aan de deur die proefritjes willen maken en hebben geen zorgen rond betaling en overschrijving. Wij nemen dat allemaal over." Voor Jonker is het een oplossing om zijn terrein te vullen met occasions die hij niet inkoopt."

Auto’s van alle merken vanaf bouwjaar 2003, die niet meer dan 150 duizend kilometer hebben gereden, zijn welkom op het showplein van Jonker. Bij verkoop rekent AutoBemiddelaar vijf procent consignatievergoeding met een minimum van 350 euro en een maximum van duizend. Bovendien betalen verkopers een vergoeding voor het vakkundig reconditioneren van hun auto.

Jeen Jonker geeft aan ook geïnteresseerd te zijn in auto’s van leasemaatschappijen die zelf geen gelegenheid hebben voor particuliere verkoop. "Met die bedrijven wil ik wel een speciale afspraak maken."

Meer hierover in Automobiel Management 17 van 14 oktober.

 

 

 

Reacties

Fantastisch innovatief
vernieuwend idee.

EuroDataNetwork
Jansen Automotive
072-5721934

Geplaatst door: J.Jansen op