De eerste dealers van Chrysler, Jeep en Dodge die ook officieel Lancia gaan verkopen en onderhouden, zijn autobedrijf Jan Hop (Goes en Roosendaal), dealerbedrijf Kien (Velp en Nijmegen) en de Content Autogroep in Eindhoven. De directeuren Chris Hop, Willem Kien en Herman Driessen zeggen dat ‘het fraaie merk Lancia’ hen nieuwe kansen en mogelijkheden geeft. "Er zijn meer overeenkomsten tussen Chrysler en Lancia dan menigeen op het eerste gezicht zal denken. Ze worden bijvoorbeeld beide geroemd om hun opmerkelijke uiterlijk. We zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet."
Directeur Gorelli van Fiat Group Automobiles Netherlands zegt blij te zijn met de nieuwe dealers en op korte termijn zullen er meer volgen. "We hebben alle vertrouwen in een goede en prettige samenwerking en we zijn ervan overtuigd dat de verkopen naar een hoger niveau getild gaan worden." De importeur van Fiat Group verwacht dat er dit jaar nog acht dealers van Chrysler-Jeep en Dodge de Lancia’s in hun showroom zullen zetten. Op 1 juni 2011 zal het volledige vernieuwde Lancia-netwerk gereed zijn met 29 dealerschappen en 34 verkooppunten.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding