De Ginion Group doet in België en Luxemburg ook de distributie van Rolls-Royce. Aan de aanstelling van de Ginion Group tot een van de dertien Europese partners van McLaren is een langdurige selectieprocedure vooraf gegaan. Het bedrijf is niet alleen exclusief distributeur van Rolls-Royce in België en Luxemburg, maar vertegenwoordigt ook de merken Maserati, Ferrari, Volvo, BMW en Mini.
Ginion Group gaat in Nederland geen showroom of vestiging openen, maar bedient de markt vanuit Brussel. Dit voorjaar volgt een officiële presentatie van de McLaren MP4-12C in Nederland voor potentiële klanten. Levering van de eerste auto’s gebeurt niet voor de zomer.
Interesse in zo’n McLaren? Verkoopbaas Jean-Michel Maertens heeft een mooie LinkedIn-pagina.

Zie ook website

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding