De Rooy, eigenaar van de De Rooy Groep waaronder een transportbedrijf, logistieke dienstverlener en een onafhankelijk autobedrijf vallen, is voorgedragen bij de Northwood University door IVA Driebergen, die met deze universiteit samenwerkt. De Rooy, zelf oud-leerling van IVA, is verguld met de onderscheiding. "Niet alleen in mijn eigen bedrijf maar ook als bestuurslid bij Bovag en TLN zorg ik ervoor dat opleiding en ontwikkeling van medewerkers op de kaart blijft staan." Als bestuurder in de mobiliteitsbranche draagt De Rooy zijn visie op opleiding en ontwikkeling graag breed uit.
Bertho Eckhardt, voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, geeft aan trots te zijn dat deze internationale prijs toekomt aan een ondernemer die een onafhankelijke autobedrijf heeft. "Hij is een rasondernemer die ook verder kijkt dan alleen het eigen bedrijfsbelang", aldus Eckhardt. De Rooy is niet de eerste Nederlander die de prestigieuze prijs krijgt: al eerder kregen Leo Knijn, Johan Grünfeld, Piet Meeder en Bob Velthuis de Dealer Education Award van de Northwood University.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding