Paul van Splunteren, eigenaar van Porsche Centrum Eindhoven: "Als alles volgens plan verloopt, zal de opening van het Porsche Service Centrum Limburg rond de zomer van dit jaar plaatsvinden. Met name voor de Cayenne en de Panamera is de belangstelling in onze regio nog groter dan waarop we hadden gerekend. Bovendien staan er voor de nabije en verdere toekomst nog meer nieuwe modellen op stapel."

Porsche Service Centrum Limburg wordt ondergebracht in een bestaand pand aan de Afrikalaan op het industrieterrein in de onmiddellijke nabijheid van Maastricht Aachen Airport. Momenteel wordt het gebouw aangepast aan de normen van Porsche. Tevens is gestart met de werving van vakkundig personeel in de regio. "Aanvankelijk hebben we zo’n zeven tot tien mensen nodig en als alles goed gaat, willen we eind juni, begin juli van start gaan."