Met ingang van deze week wordt het aantal inleverpunten uitgebreid van vijf naar dertien.Daarmee ontstaat een landelijk netwerk. Via www.anwbautoverkoopservice.nl kunnen ANWB-leden hun auto verkopen tegen een gegarandeerde prijs. 
Sinds het van start gaan van de nieuwe service medio november vorig jaar zijn er 2100 auto’s verkocht. Via de site kunnen leden binnen twee werkdagen een taxatierapport aanvragen. Indien men deze taxatie met een gegarandeerde prijs accepteert is de auto verkocht en volgt een afspraak voor het inleveren van de auto. Na het inleveren van de auto krijgt de verkoper eenvrijwaringsbewijs en twee werkdagen later wordt het aankoopbedrag overgemaakt. Ook bestaat de mogelijkheid om via Hertz een huurauto te reserveren waarmee de thuisreis kan worden aanvaard.
De ANWB wil met deze service haar leden van dienst zijn. Meer dan de helft van de Nederlanders vindt het verkopen van een auto vervelend of lastig, zo blijkt uit onderzoek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding