Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat consultantskantoor Deloitte organisert in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, TiasNimbas Business School en Management Team. De deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd met behulp van het business maturity model. Rogam Groep mag het predicaat Best Managed Companies 2011 ook daadwerkelijk gaan voeren.

De organisatie houdt inzicht in de eigen organisatie over aan de deelname aan Best Managed Companies. "We scoren goed op stabiliteit van de organisatie, klantgerichtheid en onze visie  op de toekomstige ontwikkelingen in de autobranche en de positie van Rogam daar binnen. Rogam is een familiebedrijf met een sterke financiële positie dat zeker de laatste jaren bewezen heeft flexibel te kunnen inspelen op de uitdagingen. We blijven

ambitieus,  de autobranche is volop in beweging dus wij moeten dat ook blijven", aldus directeur Van Ruiten.
Deloitte organiseert Best Managed Companies dit jaar voor de vierde keer. Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal tien miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Naast omzetgroei heeft Best Managed Companies speciale aandacht voor de thema’s strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.
Rogam is al 55 jaar officieel Mercedes-Benz bedrijfswagendealer en sinds 2001 ookpersonenwagendealer. Rogam heeft vestigingen in Bergschenhoek (hoofdvestiging), Gouda (Moordrecht), Rotterdam (Spaanse Polder), Hellevoetsluis, Dordrecht en Woerden. Deze zes vestigingen zijn veelal gelegen aan de belangrijkste uitvalswegen van Rotterdam. In 2010 heeft Rogam Mercedes-dealer Victoria overgenomen. Victoria is opgericht in 1922 en was de eerste Mercedes-dealer van Nederland. Victoria heeft drie vestigingen, twee in Rotterdam en één in Schiedam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding