Busmerk Irizar heeft productiefaciliteiten in Spanje, Marokko, Zuid-Afrika, Mexico, Brazilië, India en China en produceert vierduizend touringcars per jaar en is daarmee een van ’s werelds grootste busfabrikanten. Irizar maakt gebruik van een drive-line van DAF. Voor de Europese markt maakt Irizar drie modellen, namelijk de i4, de i6 en de PB.
Koops Furness heeft vijf divisies: Cosmo Trucks, Koops Furness Trucks, Koops Furness auto, Koops Furness Lease en CT International. Het bedrijf zet ongeveer 420 miljoen euro om met zestig outlets en twaalfhonderd medewerkers. Cosmo Trucks vertegenwoordigt DAF, Ginaf, G. Magyar, Benalu, Fiat Professional en Mitsubishi. Koops Furness Trucks vertegenwoordigt Iveco en Fiat Professional.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding