Dat belooft kopers van een gebruikte Skoda zeven zekerheden, waaronder 1 jaar lang garantie die gelijkwaardig is aan de fabrieksgarantie op een nieuwe Skoda. Er geldt geen eigen risico of kilometerbeperking. De overige zekerheden zijn de levenslange Skoda Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg in Europa, een bekende autohistorie inclusief onderhoud volgens het boekje, een gegarandeerde kilometerstand die is gecontroleerd via de Nationale Auto Pas, lidmaatschap van het loyaliteitsprogramma ‘Verrassend Skoda’ en een uitvoerige kwaliteit/veiligheidscontrole op 130 punten.

De Skoda-dealer maakt met het keurmerk naar eigen zeggen duidelijk dat zijn occasions geen financieel risico inhouden voor toekomstige eigenaren. Bovendien belooft Skoda een landelijk dekkend netwerk, waardoor de mobiliteit gegarandeerd zou zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding