De speciale Mazda-Award werd uitgereikt door directeur Martijn ten Brink van importeur Mazda Motor Nederland in Waddinxveen. De Mazda-dealer ontving de onderscheiding ook vanwege zijn ‘uitstekende bedrijfsprestaties en de inzet voor zijn klanten, wat leidt tot een indrukwekkende klanttevredenheid en een hoogstaande algehele kwaliteit van het dealerbedrijf’, aldus Mazda Nederland.
De grootvader van Ton Hoogwerf startte de onderneming in de jaren dertig met een universeel garagebedrijf. "Mijn vader en oom zijn na de oorlog in dat bedrijf gekomen en ik ben er 43 jaar geleden gaan werken". Hoogwerf deed in die tijd veel vrachtwagenonderhoud en Mazda was veertig jaar geleden het eerste merk dat het bedrijf voerde. Daarmee behoorden ze destijds tot één van de eerste Mazda-dealers in Nederland. "We hebben nog een fonkelnieuwe Mazda 818 Coupé uit 1980 bewaard, ongebruikt, met het plastic nog op de deurpanelen. Als je daar in zit ga je meteen decennia terug in de tijd", aldus Hoogwerf.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding