Het pand is zo’n 350 vierkante meter groot en is gelegen aan de Louizalaan in Brussel. In totaal heeft McLaren in eerste instantie 35 dealers in 19 landen op de planning staan, waarvan 12 in Europa, 8 in Noord-Amerika, 2 in het Midden-Oosten en nog één in Zuid-Afrika. Voor de overige 12 dealers wordt nog gezocht naar een locatie. Overigens is de productie van het enige model dat McLaren voorlopig gaat voeren, de MP4-12C, al voor 3 jaar uitverkocht. McLaren is bovendien niet van plan om de geringe productie van 1.000 auto’s per jaar te gaan opschroeven. De auto, die in ons land 257.755 euro kost, moet namelijk wel exclusief blijven. Schaarser dan een Ferrari of Lamborghini.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding