Tenminste, dat vindt Martin Schilder zelf. De feestelijke heropening was een afsluiting van de verbouwing en uitbreiding die in februari van dit jaar is gestart. De capaciteit van de werkplaats is vergroot en de showroom is geheel vernieuwd. De avond stond in het teken van ambitie en het streven naar vooruitgang. Dit werd mede kenbaar gemaakt door de twee gastsprekers: sportpresentator Jack van Gelder en Olympisch kampioene snowboarden Nicolien Sauerbreij. Algemeen directeur Marco Schilder van de Martin Schilder Groep sabreerde een fles champagne waarmee  de Audi showroom officieel heropend was. Volgens het bedrijf waren er vierhonderd gasten.

De Noord-Hollandse onderneming geeft aan dat zij samen met het merk Audi veel vertrouwen in de toekomst heeft.  De foto’s en een  film van de avond staan op de website: http://weblog.martinschilder.nl.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding