Braber nu Mazda-dealer Ede, Wageningen, Barneveld

Met ingang van 1 december is Autobedrijf G. Braber BV de nieuwe Mazda-dealer voor Wageningen, Ede, Barneveld en directe omgeving. Er is een gloednieuw pand aan de Dwarsweg 20 in Ede. Braber is al dealer van Kia, Mitsubishi en Daihatsu.

Directeur André Braber (40):  "Er was ruimte voor extra activiteiten en ik zocht een bescheiden maar aansprekend merk, dat bovendien nieuwe klanten zou aantrekken. De merken die ik nu onder één dak heb bijten elkaar niet, de verschillende modellijnen vullen elkaar goed aan."

Het autobedrijf is in 1967 door Gerard Braber opgericht, die nu, 44 jaar later, nog actief in de onderneming en verantwoordelijk voor de schadeafdeling. Het bedrijf kende verschillende vestigingen in Ede, waaronder aan de Galvanistraat maar op 10 maart 2008 werd het nieuwe pand aan de Dwarsweg geopend. In dit pand zijn drie etages met auto’s en een totaal van achtduizend vierkante meter showroom. Het voorste deel op de begane grond zal worden ingericht voor de verkoop van de nieuwe Mazda’s.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Braber nu Mazda-dealer Ede, Wageningen, Barneveld - Automobielmanagement.nl

Braber nu Mazda-dealer Ede, Wageningen, Barneveld

Met ingang van 1 december is Autobedrijf G. Braber BV de nieuwe Mazda-dealer voor Wageningen, Ede, Barneveld en directe omgeving. Er is een gloednieuw pand aan de Dwarsweg 20 in Ede. Braber is al dealer van Kia, Mitsubishi en Daihatsu.

Directeur André Braber (40):  "Er was ruimte voor extra activiteiten en ik zocht een bescheiden maar aansprekend merk, dat bovendien nieuwe klanten zou aantrekken. De merken die ik nu onder één dak heb bijten elkaar niet, de verschillende modellijnen vullen elkaar goed aan."

Het autobedrijf is in 1967 door Gerard Braber opgericht, die nu, 44 jaar later, nog actief in de onderneming en verantwoordelijk voor de schadeafdeling. Het bedrijf kende verschillende vestigingen in Ede, waaronder aan de Galvanistraat maar op 10 maart 2008 werd het nieuwe pand aan de Dwarsweg geopend. In dit pand zijn drie etages met auto’s en een totaal van achtduizend vierkante meter showroom. Het voorste deel op de begane grond zal worden ingericht voor de verkoop van de nieuwe Mazda’s.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding