Hilversum derde vestiging Hyundai-dealer Wittenberg

Onder de naam Hyundai Wittenberg heeft PGA Nederland NV per 1 december een derde vestiging geopend in Hilversum.

Eerder werden in Amersfoort en Harderwijk twee dealerbedrijven van Hyundai overgenomen. Robert van Barneveld, voormalig Sales manager van PGA Nederland, is in dienst getreden als directeur van Hyundai Wittenberg.

PGA Nederland NV start met het Hyundai dealerbedrijf op de plek van autobedrijf Van Hoegee, dat in augustus van dit jaar de deuren sloot. Na de eerdere overname van autobedrijven van Smeeing in Amersfoort en Harderwijk, is PGA Nederland nu vertegenwoordigd met drie Hyundai-dealerschappen. De directeur van Hyundai Wittenberg komt uit de eigen gelederen: na ruim drie jaar heeft Robert van Barneveld (39) zijn functie van Sales manager bij PGA Nederland verruild voor het directeurschap bij het dealerbedrijf.

Het pand is aangepast aan de nieuwste Hyundai-huisstijl, met onder meer een compleet nieuwe showroom. De drie vestigingen zijn inmiddels allemaal geopend en het begin van 2012 zal in het teken staan van publiciteit en veel openingsaanbiedingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hilversum derde vestiging Hyundai-dealer Wittenberg - Automobielmanagement.nl

Hilversum derde vestiging Hyundai-dealer Wittenberg

Onder de naam Hyundai Wittenberg heeft PGA Nederland NV per 1 december een derde vestiging geopend in Hilversum.

Eerder werden in Amersfoort en Harderwijk twee dealerbedrijven van Hyundai overgenomen. Robert van Barneveld, voormalig Sales manager van PGA Nederland, is in dienst getreden als directeur van Hyundai Wittenberg.

PGA Nederland NV start met het Hyundai dealerbedrijf op de plek van autobedrijf Van Hoegee, dat in augustus van dit jaar de deuren sloot. Na de eerdere overname van autobedrijven van Smeeing in Amersfoort en Harderwijk, is PGA Nederland nu vertegenwoordigd met drie Hyundai-dealerschappen. De directeur van Hyundai Wittenberg komt uit de eigen gelederen: na ruim drie jaar heeft Robert van Barneveld (39) zijn functie van Sales manager bij PGA Nederland verruild voor het directeurschap bij het dealerbedrijf.

Het pand is aangepast aan de nieuwste Hyundai-huisstijl, met onder meer een compleet nieuwe showroom. De drie vestigingen zijn inmiddels allemaal geopend en het begin van 2012 zal in het teken staan van publiciteit en veel openingsaanbiedingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding