Het eerste halfjaar blijft de huidige Infiniti-vestiging aan de Snijdersbergweg in Amsterdam geopend, daarna kunnen Infiniti-klanten terecht in nieuw te realiseren vestigingen in Amsterdam en in het midden en westen van Nederland. Met 7,4 duizend nieuw verkochte auto’s van de merken Renault, Nissan en Dacia – vanuit veertien vestigingen in onder meer Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam, Spijkenisse en Tiel – behoort de Van Kerkhof & Visscher Groep tot de vijftien grootste dealerholdings van Nederland. Het bedrijf onderscheidt zich op het gebied van zowel sportiviteit als duurzaamheid. Het is bijvoorbeeld de enige Renault Sport-dealer en de eerste Nissan GT-R-dealer van Nederland. De eerste Nissans Leaf in West-Europa zijn verkocht door de Van Kerkhof & Visscher Groep, die daarmee gelijk de grootste Nissan Leaf-dealer in Europa werd. Begin december heeft de Groep in Rotterdam een tweede verkoopvestiging voor de Nissan Leaf geopend.

Infiniti wordt wereldwijd vertegenwoordigd door een netwerk van Infiniti Centers. Het merk biedt inmiddels ook modellen aan met hybride techniek en met een dieselmotor. Ook is binnen afzienbare tijd een elektrisch aangedreven model leverbaar. Vanaf 2013 komen ieder jaar meerdere nieuwe modellen op de markt, die Infiniti nog nadrukkelijker op de kaart zullen zetten. In 2014 introduceert Infiniti een ‘spraakmakende auto’ in de middenklasse, die voor een belangrijke verhoging van het verkoopvolume moet zorgen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding