Nieuwe methode online autokopen: autodealershopper

NAK Internet en Autowereld.com lanceren met autodealershopper.nl een autowebwinkel volgens een nieuwe formule. De consument kan via de site aangegeven welke auto hij zoekt, vervolgens wordt de aanvraag bij de Nederlandse merkdealers uitgezet die een aanbod kunnen doen. De klant ontvangt van autodealershopper.nl het aanbod.

De meeste webwinkels hebben het vereenvoudigen en versnellen van het koopproces en een aantrekkelijke aanschafprijs als doel. Autodealershopper.nl vormt daarop geen uitzondering. Toch is de nieuwe online winkel, initiatief van webwinkelpionier Paul de Vries van NAK Internet en Hans Winter van Autowereld.com, wel degelijk anders dan de koopsites die er momenteel zijn. Het nieuwe initiatief laat de dealers namelijk tegen elkaar opbieden, waardoor de klant mogelijk  van een nog scherper voorstel kan profiteren.

Initiatiefnemer Paul de Vries: "De klant kan vrijwel elk model van elk merk via onze website kopen. De offerteaanvraag verdelen wij onder de merkdealers en die kunnen in ons systeem tegen elkaar opbieden. De dealers krijgen maximaal 24 uur om hun voorstel uit te brengen, daarna gaat het beste voorstel naar de klant die de biedingen kan selecteren op prijs, levertijd en dealerlocatie. Vervolgens kan de klant bepalen of het  ‘hoogste bod’ aantrekkelijk genoeg is en hij tot koop wenst over te gaan."

Autodealershopper.nl verkoopt alleen Nederlandse auto’s die rechtstreeks bij de merkdealers vandaan komen. De officiële fabrieksgarantie geldt gewoon en de auto’s zijn absoluut nieuw en geheel volgens de wensen van de klant samengesteld. De Vries nogmaals: "We doen geen concessies aan kwaliteit. We denken alleen dat het principe van tegen elkaar opbiedende dealers voor de klant extra aantrekkelijk kan zijn."

Geïnteresseerde consumenten moeten zich registreren en eenmalig 19,95 euro te betalen, daarna kan onbeperkt offertes worden aangevraagd. Het bedrag is bedoeld om alle systemen en informatie up-to-date te houden en moet worden gezien als drempel om onzinaanvragen te voorkomen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe methode online autokopen: autodealershopper - Automobielmanagement.nl

Nieuwe methode online autokopen: autodealershopper

NAK Internet en Autowereld.com lanceren met autodealershopper.nl een autowebwinkel volgens een nieuwe formule. De consument kan via de site aangegeven welke auto hij zoekt, vervolgens wordt de aanvraag bij de Nederlandse merkdealers uitgezet die een aanbod kunnen doen. De klant ontvangt van autodealershopper.nl het aanbod.

De meeste webwinkels hebben het vereenvoudigen en versnellen van het koopproces en een aantrekkelijke aanschafprijs als doel. Autodealershopper.nl vormt daarop geen uitzondering. Toch is de nieuwe online winkel, initiatief van webwinkelpionier Paul de Vries van NAK Internet en Hans Winter van Autowereld.com, wel degelijk anders dan de koopsites die er momenteel zijn. Het nieuwe initiatief laat de dealers namelijk tegen elkaar opbieden, waardoor de klant mogelijk  van een nog scherper voorstel kan profiteren.

Initiatiefnemer Paul de Vries: "De klant kan vrijwel elk model van elk merk via onze website kopen. De offerteaanvraag verdelen wij onder de merkdealers en die kunnen in ons systeem tegen elkaar opbieden. De dealers krijgen maximaal 24 uur om hun voorstel uit te brengen, daarna gaat het beste voorstel naar de klant die de biedingen kan selecteren op prijs, levertijd en dealerlocatie. Vervolgens kan de klant bepalen of het  ‘hoogste bod’ aantrekkelijk genoeg is en hij tot koop wenst over te gaan."

Autodealershopper.nl verkoopt alleen Nederlandse auto’s die rechtstreeks bij de merkdealers vandaan komen. De officiële fabrieksgarantie geldt gewoon en de auto’s zijn absoluut nieuw en geheel volgens de wensen van de klant samengesteld. De Vries nogmaals: "We doen geen concessies aan kwaliteit. We denken alleen dat het principe van tegen elkaar opbiedende dealers voor de klant extra aantrekkelijk kan zijn."

Geïnteresseerde consumenten moeten zich registreren en eenmalig 19,95 euro te betalen, daarna kan onbeperkt offertes worden aangevraagd. Het bedrag is bedoeld om alle systemen en informatie up-to-date te houden en moet worden gezien als drempel om onzinaanvragen te voorkomen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding