Muilenburg ziet zijn nieuwe functie als een uitdagende taak, met een productportfolio dat past in een nieuwe vorm van mobiliteit. Elektrische mobiliteit en elektrische twee- en driewielers in het bijzonder hebben grote kansen in stedelijke gebieden waar lokale overheden zich inspannen voor een betere luchtkwaliteit. E-max en Qugo hebben daarbij het voordeel dat ze wendbaar zijn en er is bijna altijd wel een parkeerplekje voor de deur te vinden. De Qugo is zelfs opvouwbaar en is daardoor ook makkelijk mee te nemen in de kofferbak van een auto of in het openbaar vervoer."

Muilenburg is afkomstig van Mazda Motor Nederland, waar hij Area Business Manager was. Van 2006 tot en met 2008 was hij voor dit merk werkzaam in dienst van AutoBinck Holding.
Muilenburg is nog op zoek naar dealers voor de Qugo en de E-max.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding