De Pouw Automotive Groep nam vorig jaar al de dealerbedrijven en het schadebedrijf over van Van der Molen terwijl de aandelen van Auto Lease Groningen gedeeltelijk werden aangekocht. En onlangs is ook de koopovereenkomst met Opel/Kia-dealer Wander uit Assen getekend.De omvang van het noordelijk Pouw-cluster neemt hiermee in korte tijd serieuze vormen aan.

Een onderdeel van de Pouw mobiliteitscirkel is dagverhuur van auto’s. Dit is nu ingevuld met de opening van de Pouw Rent-vestiging. Vestigingsmanager Klaas van Huis: "Pouw heeft in Zwolle, Hardenberg, Deventer en Rijssen grote verhuurvestigingen. Conform dezelfde structuur zijn wij vanuit Auto Lease Groningen nu een verhuurvestiging in Groningen gestart die is gehuisvest in het pand van JKautoschade. Behalve op bestaande huurklanten richten we ons zowel op bedrijven als op particulieren." Pouw Rent Groningen heeft drie vaste medewerkers. Men heeft personenwagens en bedrijfswagens in de verhuur.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding