Autobedrijf Otten in Breda, Etten-Leur en Oosterhout behoort net als de collega-bedrijven waarmee in het selectietraject is samengewerkt tot de grotere Fiat-dealers van het land. CarIT wordt bij Autobedrijf Otten ingezet voor de merken Fiat, Alfa, Lancia,  Jeep en Dodge en direct na de zomervakantie zal de implementatie van start gaan. Met CarIT DMS hebben autodealers direct inzage in hun bedrijfsprocessen, van voorraadbeheer in het magazijn, tot het aansturen van de werkplaats of het beoordelen van de verkoopresultaten.

VCD Automotive maakt onderdeel uit van de VCD IT Groep. De VCD IT Groep is met ongeveer 350 medewerkers een zelfstandige ict-dienstverlener in Nederland die in diverse segmenten tot de topdrie van Nederland behoort. De focus ligt op de branches automotive, gezondheidszorg, onderwijs, retail en zakelijke dienstverlening. VCD levert zowel consultancy en software als infrastructuur en beheer. De VCD IT Groep heeft vestigingen in Groningen, Eindhoven en Delft.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding