Autobezitters met een ouder model Honda krijgen bij een onderhoudsbeurt bij de officiële Honda-dealers, nu twaalf maanden lang gratis Honda Assistance. Begin dit jaar heeft Honda drie jaar Honda Assistance,  die standaard werd geboden bij aankoop van een nieuwe auto, al verlengd naar vijf jaar.

Vanaf juli 2012 komt de Honda Assistance ook beschikbaar voor eigenaren van een ouder type Honda. Bij een onderhoudsbeurt die uitgevoerd wordt door een Honda-dealer, krijgt de eigenaar twaalf maanden of twintigduizend kilometer lang gratis toegang tot de pechservice, ook in andere Europese landen. De Honda-dealer regelt de aanmelding bij Honda Assistance nadat de auto een onderhoudsbeurt heeft gehad.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding