Directeur Menno van Kommer van Nefkens: "Opel Nederland opende in Amsterdam een eigen store voor deze chique stoere, compacte stadsauto. Nefkens heeft als eerste Opel-dealer van Nederland ook een Adam-store geopend, in hartje Amersfoort (Utrechtsestraat 45). De winkel wordt momenteel ingericht en de deuren gaan komend weekend officieel open."

Bezoekers kunnen kennismaken met de kleine Adam. Van Kommer: "De Adam is echt een unieke auto en op de internationale autoshows trok dit Opel-model extreem veel aandacht van het publiek. En daarom komen wij naar de mensen toe, in hartje Amersfoort op de drukste winkellocatie. Ik verwacht dan ook dat het publiek zomaar binnenstapt om kennis te maken met de auto." De Adam Store Amersfoort is zes dagen per week geopend.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding