Aftersales Daihatsu nu formeel bij Louwman

De Louwman Groep is per 1 februari 2013 formeel verantwoordelijk voor alle Daihatsu aftersales-activiteiten.

De overname van de activiteiten werd al lange tijd geleden aangekondigd maar nu is het formeel. De activiteiten van Daihatsu worden vanaf vandaag uitgevoerd door Daihatsu Service Benelux, dat onderdeel uitmaakt van de Louwman Groep. Het bedrijf is verantwoordelijk voor alle Daihatsu service-activiteiten in de gehele Benelux.Hieronder vallen onder meer de levering van auto-onderdelen, de uitvoering van fabrieksgaranties, marketingactiviteiten en technische ondersteuning. In de Benelux rijden op dit moment nog ongeveer 118 duizend Daihatsu’s rond, waarvan zo’n honderdduizend in Nederland. Nederland telt 77 Daihatsu Service Dealers, België 28 en Luxemburg twee. De Daihatsu-dealers zijn menig keer bekroond door consumenten voor klantentevredenheid en service niveau. Daihatsu maakte eerder bekend dat het in Europa stopt met de verkoop van nieuwe auto´s per 1 februari 2013 in Europa. Daihatsu heeft toegezegd de Europese markt wel van onderdelen te zullen blijven voorzien en de technische ondersteuning te zullen bieden zolang er vraag is vanuit de markt. De belangen van Daihatsu-rijders zijn hiermee verzekerd voor de lange termijn, aldus Louwman.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Aftersales Daihatsu nu formeel bij Louwman - Automobielmanagement.nl

Aftersales Daihatsu nu formeel bij Louwman

De Louwman Groep is per 1 februari 2013 formeel verantwoordelijk voor alle Daihatsu aftersales-activiteiten.

De overname van de activiteiten werd al lange tijd geleden aangekondigd maar nu is het formeel. De activiteiten van Daihatsu worden vanaf vandaag uitgevoerd door Daihatsu Service Benelux, dat onderdeel uitmaakt van de Louwman Groep. Het bedrijf is verantwoordelijk voor alle Daihatsu service-activiteiten in de gehele Benelux.Hieronder vallen onder meer de levering van auto-onderdelen, de uitvoering van fabrieksgaranties, marketingactiviteiten en technische ondersteuning. In de Benelux rijden op dit moment nog ongeveer 118 duizend Daihatsu’s rond, waarvan zo’n honderdduizend in Nederland. Nederland telt 77 Daihatsu Service Dealers, België 28 en Luxemburg twee. De Daihatsu-dealers zijn menig keer bekroond door consumenten voor klantentevredenheid en service niveau. Daihatsu maakte eerder bekend dat het in Europa stopt met de verkoop van nieuwe auto´s per 1 februari 2013 in Europa. Daihatsu heeft toegezegd de Europese markt wel van onderdelen te zullen blijven voorzien en de technische ondersteuning te zullen bieden zolang er vraag is vanuit de markt. De belangen van Daihatsu-rijders zijn hiermee verzekerd voor de lange termijn, aldus Louwman.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding