Nieuwe showroom Rolls-Royce Eindhoven

Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven is na Hessing de nieuwe thuisbasis van Rolls-Royce in Nederland. Het Nederlandse RR-dealerbedrijf is onderdeel van Cito Motors.

De Britse fabrikant, onderdeel van BMW Group, hield ter ere van dit bijzondere moment een prestigieus evenement voor klanten en vrienden van het merk. Jolyon Nash, sales en marketing director van Rolls-Royce Motor Cars zei: "De opening van de nieuwe dealer markeert het beginpunt van een nieuw tijdperk voor klanten in Nederland (in 2012 werd in Nederland één Rolls-Royce geregistreerd, red). De familie Van Laarhoven heeft een schat aan ervaring in het luxe segment en een bewezen staat van dienst. De familie is de perfecte partij voor een gezonde en langdurige samenwerking."
Marissa van Laarhoven, directeur van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven en van Cito Motors, is blij met de samenwerking: "Rolls-Royce belichaamt individualiteit en luxe op een ultiem niveau. We zijn erg blij aangesteld te zijn om als enige in Nederland dit exclusieve merk te mogen verkopen en onderhouden. De gedane investering in ons pand benadrukt ons vertrouwen in een duurzame relatie met Rolls-Royce." Tijdens de opening van de showroom gaf Rolls-Royce Bespoke Designer Alex Innes inzicht in het Bespoke-programma, de door de fabrikant geboden mogelijkheden om een Rolls-Royce verder te individualiseren, buiten de optielijst om. In 2012 werd bijna elke verkochte Phantom in Europa en meer dan driekwart van de Ghosts vervaardigd volgens het Bespoke-programma.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe showroom Rolls-Royce Eindhoven - Automobielmanagement.nl

Nieuwe showroom Rolls-Royce Eindhoven

Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven is na Hessing de nieuwe thuisbasis van Rolls-Royce in Nederland. Het Nederlandse RR-dealerbedrijf is onderdeel van Cito Motors.

De Britse fabrikant, onderdeel van BMW Group, hield ter ere van dit bijzondere moment een prestigieus evenement voor klanten en vrienden van het merk. Jolyon Nash, sales en marketing director van Rolls-Royce Motor Cars zei: "De opening van de nieuwe dealer markeert het beginpunt van een nieuw tijdperk voor klanten in Nederland (in 2012 werd in Nederland één Rolls-Royce geregistreerd, red). De familie Van Laarhoven heeft een schat aan ervaring in het luxe segment en een bewezen staat van dienst. De familie is de perfecte partij voor een gezonde en langdurige samenwerking."
Marissa van Laarhoven, directeur van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven en van Cito Motors, is blij met de samenwerking: "Rolls-Royce belichaamt individualiteit en luxe op een ultiem niveau. We zijn erg blij aangesteld te zijn om als enige in Nederland dit exclusieve merk te mogen verkopen en onderhouden. De gedane investering in ons pand benadrukt ons vertrouwen in een duurzame relatie met Rolls-Royce." Tijdens de opening van de showroom gaf Rolls-Royce Bespoke Designer Alex Innes inzicht in het Bespoke-programma, de door de fabrikant geboden mogelijkheden om een Rolls-Royce verder te individualiseren, buiten de optielijst om. In 2012 werd bijna elke verkochte Phantom in Europa en meer dan driekwart van de Ghosts vervaardigd volgens het Bespoke-programma.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding