Twintig dealers van Hyundai zijn Excellent

Bij Hyundai hebben twintig Nederlandse dealers deze week het predikaat Excellent gekregen. Ze voldoen aan de strengste eisen van de Hyundai-organisatie op sales en aftersales.

Importeur Greenib Car beoordeelt het netwerk op verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. in combinatie met service, klantvriendelijkheid en communicatie over de bereikbaarheid en openingstijden. De Hyundai Excellent Dealers van 2013 zijn:

Autobedrijf Eskes (Bergen op Zoom); Herwers Hyundai (Zutphen); Dijksman Automobielbedrijven (Katwijk – ZH); Autobedrijf Landegent (Burgh-Haamstede); Autobedrijf Peter Janssen (Weert); Van de Wouw Hyundai (Waalwijk); Garagebedrijf W. van Trigt (Zuidland); Auto Sturm (Goes); Autogroep Twente (Almelo); Garage van Dalen (Vlaardingen); Autobedrijf Leo van der Wel (Bergschenhoek); Van der Linden Groep (Waddinxveen); Autobedrijf Deinum (Venlo); Autobedrijf Bartelen (Fijnaart); Tinholt Hyundai (Velserbroek); Auto Smolders (Tilburg); Cluistra (Nieuwegein); Autobedrijf Dirk Barten (Alkmaar); Autobedrijf Noteboom (Barendrecht); Hyundai van Riel (Breda).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Jan en Gert Cluistra opnieuw weer Excellent Hyundai dealer, geweldig van harte gefeliciteerd.
Groeten, Peter Raasveld

Geplaatst door: kpraasveld op
Twintig dealers van Hyundai zijn Excellent - Automobielmanagement.nl

Twintig dealers van Hyundai zijn Excellent

Bij Hyundai hebben twintig Nederlandse dealers deze week het predikaat Excellent gekregen. Ze voldoen aan de strengste eisen van de Hyundai-organisatie op sales en aftersales.

Importeur Greenib Car beoordeelt het netwerk op verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. in combinatie met service, klantvriendelijkheid en communicatie over de bereikbaarheid en openingstijden. De Hyundai Excellent Dealers van 2013 zijn:

Autobedrijf Eskes (Bergen op Zoom); Herwers Hyundai (Zutphen); Dijksman Automobielbedrijven (Katwijk – ZH); Autobedrijf Landegent (Burgh-Haamstede); Autobedrijf Peter Janssen (Weert); Van de Wouw Hyundai (Waalwijk); Garagebedrijf W. van Trigt (Zuidland); Auto Sturm (Goes); Autogroep Twente (Almelo); Garage van Dalen (Vlaardingen); Autobedrijf Leo van der Wel (Bergschenhoek); Van der Linden Groep (Waddinxveen); Autobedrijf Deinum (Venlo); Autobedrijf Bartelen (Fijnaart); Tinholt Hyundai (Velserbroek); Auto Smolders (Tilburg); Cluistra (Nieuwegein); Autobedrijf Dirk Barten (Alkmaar); Autobedrijf Noteboom (Barendrecht); Hyundai van Riel (Breda).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Jan en Gert Cluistra opnieuw weer Excellent Hyundai dealer, geweldig van harte gefeliciteerd.
Groeten, Peter Raasveld

Geplaatst door: kpraasveld op