Tesla Motors maakt showroom in de PC Hooftstraat

Nedstede Retail heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten met Tesla Motors. De deal met de Californische fabrikant van elektrische auto’s betreft een winkelpand in Amsterdam.

Dat meldt PropertyNL. Nedstede Retail is eigenaar van de winkelpanden aan de PC Hooftstraat 29, op de hoek met de Hobbemastraat. Tesla Motors gaat deze winkelruimte van 250 vierkante meter bestemmen voor een showroom en een experience center voor zijn elektrische auto’s. Tesla besloot ook al dat het zijn Europese hoofdkantoor aan de Amsterdamse Zuidas gaat vestigen en dat er een showroom zou komen ‘nabij het Museumplein’.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties
Tesla Motors maakt showroom in de PC Hooftstraat - Automobielmanagement.nl

Tesla Motors maakt showroom in de PC Hooftstraat

Nedstede Retail heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten met Tesla Motors. De deal met de Californische fabrikant van elektrische auto’s betreft een winkelpand in Amsterdam.

Dat meldt PropertyNL. Nedstede Retail is eigenaar van de winkelpanden aan de PC Hooftstraat 29, op de hoek met de Hobbemastraat. Tesla Motors gaat deze winkelruimte van 250 vierkante meter bestemmen voor een showroom en een experience center voor zijn elektrische auto’s. Tesla besloot ook al dat het zijn Europese hoofdkantoor aan de Amsterdamse Zuidas gaat vestigen en dat er een showroom zou komen ‘nabij het Museumplein’.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties