Lessen te leren op Europese dealerbijeenkomst

Een internationale dealerbijeenkomst is tegenwoordig geen pretje, zeker niet voor Nederlanders. Overal elders in de wereld lijkt het beter te gaan. Toch namen we een kijkje bij de Europese dealerdag in Verona Italië.

Terwijl onder meer in ons land de dealerrendementen negatief zijn, probeerde het Europese ‘Dealer Day’ congres in Verona er nog een beetje hoop en optimisme uit te persen. Een hele opgave, maar er waren ook lessen te leren.

Clem Dickman doet verslag in AM Magazine nummer 8.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lessen te leren op Europese dealerbijeenkomst - Automobielmanagement.nl

Lessen te leren op Europese dealerbijeenkomst

Een internationale dealerbijeenkomst is tegenwoordig geen pretje, zeker niet voor Nederlanders. Overal elders in de wereld lijkt het beter te gaan. Toch namen we een kijkje bij de Europese dealerdag in Verona Italië.

Terwijl onder meer in ons land de dealerrendementen negatief zijn, probeerde het Europese ‘Dealer Day’ congres in Verona er nog een beetje hoop en optimisme uit te persen. Een hele opgave, maar er waren ook lessen te leren.

Clem Dickman doet verslag in AM Magazine nummer 8.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding