Honda introduceert Honda Quality Plus occasion-label

Honda introduceert een nieuw label voor zijn occasions bij de dealers. Onder de naam Honda Quality Plus worden gebruikte Honda’s aangeboden met een uitgebreid pakket aan extra garantie en zekerheden voor de consument. Zo heeft een HQP-occasion standaard twee jaar garantie en twee jaar mobiliteitsgarantie zonder kilometerbeperking.

HQP-occasions kennen zeven zekerheden, bijvoorbeeld dat gebruikte Honda´s met een leeftijd tot tien jaar en met een kilometerstand tot 180 duizend kilometer voor het label in aanmerking kunnen komen. De Quality Plus Occasions worden geselecteerd en aangeboden via de officiële Honda-dealers. Behalve de twee jaar standaard garantie en twee jaar mobiliteitsgarantie zijn de occasions gecontroleerd op honderd punten, ze zijn voorzien van een nieuwe apk, de klant heeft recht op omruil en er zijn geen onkosten voor periodiek onderhoud binnen de eerst twintigduizend kilometer of twaalf maanden.  Alle HQP Occasions zijn voorzien van een Nationale Auto Pas. Honda Nederland meldt verder dat ‘in tegenstelling tot veel andere occasion-labels’  de technische garantie binnen het HQP-label van toepassing op de hele auto en er wordt geen limiet gesteld aan het aantal te verrijden kilometers na aanschaf. De garantie is kentekengebonden.

Als de consument bij aanschaf van een HQP-occasion ervoor kiest de auto onder te brengen bij de Honda verzekering worden garantie en mobiliteitsgarantie met één jaar verlengd, waarmee de garantieperiode drie jaar bedraagt, ook weer zonder kilometerlimiet. Zo kan het voorkomen dat een officiële Honda dealer een HQP-occasion van negen jaar oud aanbiedt met een kilometerstand van 175 duizend kilometer. Met de drie jaar garantie van dit verzekeringspakket is een koper van deze auto zodoende tot en met het twaalfde levensjaar van de auto verzekerd van technische en mobiliteitsgarantie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Honda introduceert Honda Quality Plus occasion-label - Automobielmanagement.nl

Honda introduceert Honda Quality Plus occasion-label

Honda introduceert een nieuw label voor zijn occasions bij de dealers. Onder de naam Honda Quality Plus worden gebruikte Honda’s aangeboden met een uitgebreid pakket aan extra garantie en zekerheden voor de consument. Zo heeft een HQP-occasion standaard twee jaar garantie en twee jaar mobiliteitsgarantie zonder kilometerbeperking.

HQP-occasions kennen zeven zekerheden, bijvoorbeeld dat gebruikte Honda´s met een leeftijd tot tien jaar en met een kilometerstand tot 180 duizend kilometer voor het label in aanmerking kunnen komen. De Quality Plus Occasions worden geselecteerd en aangeboden via de officiële Honda-dealers. Behalve de twee jaar standaard garantie en twee jaar mobiliteitsgarantie zijn de occasions gecontroleerd op honderd punten, ze zijn voorzien van een nieuwe apk, de klant heeft recht op omruil en er zijn geen onkosten voor periodiek onderhoud binnen de eerst twintigduizend kilometer of twaalf maanden.  Alle HQP Occasions zijn voorzien van een Nationale Auto Pas. Honda Nederland meldt verder dat ‘in tegenstelling tot veel andere occasion-labels’  de technische garantie binnen het HQP-label van toepassing op de hele auto en er wordt geen limiet gesteld aan het aantal te verrijden kilometers na aanschaf. De garantie is kentekengebonden.

Als de consument bij aanschaf van een HQP-occasion ervoor kiest de auto onder te brengen bij de Honda verzekering worden garantie en mobiliteitsgarantie met één jaar verlengd, waarmee de garantieperiode drie jaar bedraagt, ook weer zonder kilometerlimiet. Zo kan het voorkomen dat een officiële Honda dealer een HQP-occasion van negen jaar oud aanbiedt met een kilometerstand van 175 duizend kilometer. Met de drie jaar garantie van dit verzekeringspakket is een koper van deze auto zodoende tot en met het twaalfde levensjaar van de auto verzekerd van technische en mobiliteitsgarantie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding