Vanaf vandaag tot en met aanstaande zondag staat daar de Panda Twinair 65 Edizione Cool, rijklaar voor 8999 euro. Die prijs geldt voor de uitvoering in wit. Bijbetaling is vereist bij een andere kleur: 305 euro voor rode of zwarte pastellak en 410 euro voor zilver metallic. "De gecertificeerde Fiat-vertegenwoordiger", aldus de advertentie, kan eventuele vragen beantwoorden.

Volgens MediaMarkt is de verkoopprijs 2.680 euro lager dan de normale prijs inclusief rijklaar maken, leges en verwijderingsbijdrage. Inruilen is mogelijk. Desgewenst kan de kandidaat-koper van de Fiat-dealer een voorstel krijgen, onder voorbehoud van taxatie en juiste omschrijving. De aankoopransactie verloopt via Automotiveplan BV; de auto wordt via de Fiat-dealer geleverd. Voor dat traject staat een periode van drie à vier weken.

In de periode oktober-november vorig jaar bood de elektronicaspecialist in Nederland ook al een Panda aan. Destijds was de prijs 7.999 euro. Ook toen was Automotiveplan de regelende partij achter de schermen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding