De hoge eisen die worden gesteld aan het bieden van optimale kwaliteit op het gebied van service en sales, in combinatie met het huidige economische klimaat, heeft het autobedrijf doen besluiten de activiteiten te centraliseren in de vestigingen Pouw Van der Molen in Groningen en Pouw Wander in Assen. Bestaande klanten zijn geïnformeerd en kunnen voor de onderhoudsbeurt terecht in de vestigingen in Groningen of Assen. Om het voor deze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, rijdt er een gratis shuttlebus van Pouw om de klanten naar huis te brengen en weer op te halen als de auto gereed is.

Het voltallige personeel van Pouw Van der Molen zal worden ondergebracht bij de vestigingen in Groningen en Assen dus er vallen geen ontslagen. Pouw Groep nam Van der Molen over in augustus 2011.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding