Beide ondernemingen begonnen in september met onderhandelingen en nu die met succes zijn afgerond, is er mogelijk perspectief om nog verder te gaan samenwerken. De gesprekken daarover ‘verlopen in een constructieve sfeer’, meldt Stern. Naar verwachting kunnen beide partners ‘binnen enkele maanden nadere mededelingen doen’.  

Stern Groep heeft meerdere autoclusters, waaronder Stern Auto met elf Mercedes-Benz dealervestigingen (personenwagens, lichte bedrijfswagens en Trucks). Ook Pouw Automotive Groep heeft meerdere autoclusters, waaronder Pouw Stemerdink in Veenendaal. Zij vertegenwoordigt Mercedes-Benz personenauto’s en lichte bedrijfswagens (alleen aftersales). De vestiging van Stern Auto in Ede zal direct geïntegreerd worden in de Pouw-vestiging in Veenendaal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding