Ekris Retail neemt Autobedrijf Klaas Visser over

Ekris Retail BV, onderdeel van PGA Nederland NV, neemt Autobedrijf Klaas Visser over. Afgelopen vrijdag werd de koopovereenkomst getekend.

Autobedrijf Klaas Visser is de BMW- en Mini-dealer voor Flevoland en de Noordoostpolder en is sinds 2002 gevestigd te Lelystad. Klaas Visser, directeur-eigenaar, zegt blij te zijn met de overname. "Nu is ook op lange termijn de continuïteit van mijn bedrijf geborgd, zowel voor onze klanten als voor mijn medewerkers." Ook Dick van Ekris is verheugd over de overname:  "We willen als BMW- en Mini-dealer graag groeien. Toen de mogelijkheid kwam om het dealerbedrijf van Klaas Visser over te nemen, twijfelden we geen moment." Door deze overname versterkt Ekris Retail z’n positie als een van de grootste BMW- en Mini-dealers in Nederland.

De familie Visser is sinds 1962 actief als BMW-dealer. In december 2002 verhuisde de onderneming van Dronten naar Lelystad. PGA Nederland is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland acht verschillende automerken. De officiële merkdealers van PGA Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/Mini, Smit & Co Opel, de Bois Honda, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van PGA Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ekris Retail neemt Autobedrijf Klaas Visser over - Automobielmanagement.nl

Ekris Retail neemt Autobedrijf Klaas Visser over

Ekris Retail BV, onderdeel van PGA Nederland NV, neemt Autobedrijf Klaas Visser over. Afgelopen vrijdag werd de koopovereenkomst getekend.

Autobedrijf Klaas Visser is de BMW- en Mini-dealer voor Flevoland en de Noordoostpolder en is sinds 2002 gevestigd te Lelystad. Klaas Visser, directeur-eigenaar, zegt blij te zijn met de overname. "Nu is ook op lange termijn de continuïteit van mijn bedrijf geborgd, zowel voor onze klanten als voor mijn medewerkers." Ook Dick van Ekris is verheugd over de overname:  "We willen als BMW- en Mini-dealer graag groeien. Toen de mogelijkheid kwam om het dealerbedrijf van Klaas Visser over te nemen, twijfelden we geen moment." Door deze overname versterkt Ekris Retail z’n positie als een van de grootste BMW- en Mini-dealers in Nederland.

De familie Visser is sinds 1962 actief als BMW-dealer. In december 2002 verhuisde de onderneming van Dronten naar Lelystad. PGA Nederland is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland acht verschillende automerken. De officiële merkdealers van PGA Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/Mini, Smit & Co Opel, de Bois Honda, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van PGA Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding