Tweehonderd auto’s failliete Kroymans zoek

In totaal zijn tweehonderd auto’s verdwenen bij het faillissement van autoconcern Kroymans in 2009. Dat blijkt uit het boedelverslag van de curatoren, zo meldt RTV Noord-Holland.

In 2009 gingen verschillende autodealers failliet omdat die tot het Kroymans-concern behoorden. De curatoren hebben berekend dat in totaal 8.824 auto’s in de boedel van het bedrijf zouden moeten zitten, maar honderd Kia’s en eenzelfde aantal Opels zijn nergens te bekennen, zegt de regionale zender.

Behalve deze auto’s zouden nog enkele andere auto’s zoek zijn. Volgens de curatoren zijn die bij dealers terecht gekomen maar ze hebben er geen verklaring voor. De curatoren vinden dat ze geen medewerking krijgen bij hun onderzoek met als doel de auto’s voor de boedel terug te halen. Daarom hebben ze nu juridische stappen aangekondigd. Daarmee willen ze proberen af te dwingen de waarheid boven tafel te krijgen.

Bekijk het Dossier Kroymans

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

volgens mij hebben de curatoren boter op hun hoofd.Weten ze wel hoeveel miljoenen ze hebben gedeclareerd en hoeveel dealers kapot zijn gegaan aan deze ondergang,hoeveel gezinnen zijn vernietigd . Toch doorgaan waarbij niemand die een claim heeft ingediend 1 euro zal beuren.Alleen ter voldoening van hun eigen declaratiers ,en de banken die hierin ook een ondoorzichtelijk spelletje hebben gespeeld.Zie wat frits nog over heeft.

Geplaatst door: Piet Wouters op
Tweehonderd auto’s failliete Kroymans zoek - Automobielmanagement.nl

Tweehonderd auto’s failliete Kroymans zoek

In totaal zijn tweehonderd auto’s verdwenen bij het faillissement van autoconcern Kroymans in 2009. Dat blijkt uit het boedelverslag van de curatoren, zo meldt RTV Noord-Holland.

In 2009 gingen verschillende autodealers failliet omdat die tot het Kroymans-concern behoorden. De curatoren hebben berekend dat in totaal 8.824 auto’s in de boedel van het bedrijf zouden moeten zitten, maar honderd Kia’s en eenzelfde aantal Opels zijn nergens te bekennen, zegt de regionale zender.

Behalve deze auto’s zouden nog enkele andere auto’s zoek zijn. Volgens de curatoren zijn die bij dealers terecht gekomen maar ze hebben er geen verklaring voor. De curatoren vinden dat ze geen medewerking krijgen bij hun onderzoek met als doel de auto’s voor de boedel terug te halen. Daarom hebben ze nu juridische stappen aangekondigd. Daarmee willen ze proberen af te dwingen de waarheid boven tafel te krijgen.

Bekijk het Dossier Kroymans

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

volgens mij hebben de curatoren boter op hun hoofd.Weten ze wel hoeveel miljoenen ze hebben gedeclareerd en hoeveel dealers kapot zijn gegaan aan deze ondergang,hoeveel gezinnen zijn vernietigd . Toch doorgaan waarbij niemand die een claim heeft ingediend 1 euro zal beuren.Alleen ter voldoening van hun eigen declaratiers ,en de banken die hierin ook een ondoorzichtelijk spelletje hebben gespeeld.Zie wat frits nog over heeft.

Geplaatst door: Piet Wouters op