AutoBinck neemt BMW/MINI P.H. de Vries Beheer over

AutoBinck Holding neemt in Noord-Nederland de BMW-activiteiten van P.H. de Vries Beheer over.

Het betreft Martinistad in Groningen (BMW en MINI), Vriesendijk in Assen (BMW) en Autobedrijf Dijker in Nieuwe Pekela (BMW). De overname wordt naar verwachting binnen vier tot zes weken definitief afgerond.

Met de aankoop wil de AutoBinck Groep zich nadrukkelijker gaan profileren in het premiumsegment. Redenen om te investeren in het merk zijn de "duidelijke visie op het gebied van netwerkontwikkeling en dealerrendement", de "sterke productlijn, duidelijke toekomststrategie en investering in nieuwe technologieën." Volgens Niek Hertsenberg, CEO Retail bij AutoBinck Holding, speelt voorts mee dat AutoBinck positieve ervaringen heeft opgedaan met BMW in Centraal-Europa. Vorig jaar werd een state-of-the art BMW-/MINI-showroom geopend in Bratislava, Slowakije.  "BMW is simpelweg een sterk merk, dat aantoonbaar tegemoet kan komen aan de rendementseisen van een moderne investeerder. Voor MINI staan we aan de vooravond van aantrekkelijke nieuwe producten die nieuwe segmenten bereikbaar gaan maken. De aankoop van deze BMW en MINI dealerbedrijven past daarom uitstekend in onze strategie. Daarnaast speelt mee dat Piet de Vries een zeer sterke reputatie als BMW dealer heeft."

Piet de Vries, directeur van P.H. de Vries Beheer, is zeer tevreden met de overname door AutoBinck. "De continuïteit van de ondernemingen is hiermee gewaarborgd."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutoBinck neemt BMW/MINI P.H. de Vries Beheer over - Automobielmanagement.nl

AutoBinck neemt BMW/MINI P.H. de Vries Beheer over

AutoBinck Holding neemt in Noord-Nederland de BMW-activiteiten van P.H. de Vries Beheer over.

Het betreft Martinistad in Groningen (BMW en MINI), Vriesendijk in Assen (BMW) en Autobedrijf Dijker in Nieuwe Pekela (BMW). De overname wordt naar verwachting binnen vier tot zes weken definitief afgerond.

Met de aankoop wil de AutoBinck Groep zich nadrukkelijker gaan profileren in het premiumsegment. Redenen om te investeren in het merk zijn de "duidelijke visie op het gebied van netwerkontwikkeling en dealerrendement", de "sterke productlijn, duidelijke toekomststrategie en investering in nieuwe technologieën." Volgens Niek Hertsenberg, CEO Retail bij AutoBinck Holding, speelt voorts mee dat AutoBinck positieve ervaringen heeft opgedaan met BMW in Centraal-Europa. Vorig jaar werd een state-of-the art BMW-/MINI-showroom geopend in Bratislava, Slowakije.  "BMW is simpelweg een sterk merk, dat aantoonbaar tegemoet kan komen aan de rendementseisen van een moderne investeerder. Voor MINI staan we aan de vooravond van aantrekkelijke nieuwe producten die nieuwe segmenten bereikbaar gaan maken. De aankoop van deze BMW en MINI dealerbedrijven past daarom uitstekend in onze strategie. Daarnaast speelt mee dat Piet de Vries een zeer sterke reputatie als BMW dealer heeft."

Piet de Vries, directeur van P.H. de Vries Beheer, is zeer tevreden met de overname door AutoBinck. "De continuïteit van de ondernemingen is hiermee gewaarborgd."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding