Kia-dealer Kooijman kreeg Global Dealer Award

Kia Motors heeft de wereldwijd best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar benoemd tot Dealer of the Year 2013. Daar hoort het Nederlandse Automobielbedrijf Kooijman ook bij.

De winnende autobedrijven ontvingen de Global Dealer Award  tijdens een feestelijke bijeenkomst op het afgelopen, door Kia gesponsorde, Australian Open tennistoernooi uit handen van Thomas Oh, de coo van Kia Motors. De winnende dealers hebben zich weten te onderscheiden binnen de groep van vijfduizend Kia-dealerbedrijven wereldwijd.
Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld, met name de afdelingen verkoop en aftersales worden continu geëvalueerd. Men kijkt vooral naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto als bij de dienstverlening erna. Al deze gegevens worden internationaal verzameld en geëvalueerd. Directeur Gert Kooijman van Automobielbedrijf Kooijman: "Contactmomenten met onze klanten zijn schaars. Het is van het grootste belang dat er tijdens die contactmomenten een goede indruk achtergelaten wordt. De verwachting van de klant overtreffen is daarbij altijd onze ambitie." Automobielbedrijf Kooijman schaarde zich eind vorig jaar al onder de beste Europese dealers en daarvoor kreeg hij op een bijeenkomst in Frankfurt de Platinum Prestige Dealer Award. Tijdens de uitreiking werd toen bekendgemaakt dat de prestaties van Kooijman goed waren voor een nominatie voor de Global Dealer Award rechtvaardigde. Die heeft hij nu dus inderdaad ook gekregen.
Voor Kia is Nederland in grootte de zesde markt in Europa, met verkopen van ruim 25 duizend auto’s.  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Gert, dat is fantastisch, van harte gefeliciteerd. Het zit hem in de naam van jullie bedrijf en natuurlijk dat fantastische merk.

Geplaatst door: Harry van Hilten op
Kia-dealer Kooijman kreeg Global Dealer Award - Automobielmanagement.nl

Kia-dealer Kooijman kreeg Global Dealer Award

Kia Motors heeft de wereldwijd best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar benoemd tot Dealer of the Year 2013. Daar hoort het Nederlandse Automobielbedrijf Kooijman ook bij.

De winnende autobedrijven ontvingen de Global Dealer Award  tijdens een feestelijke bijeenkomst op het afgelopen, door Kia gesponsorde, Australian Open tennistoernooi uit handen van Thomas Oh, de coo van Kia Motors. De winnende dealers hebben zich weten te onderscheiden binnen de groep van vijfduizend Kia-dealerbedrijven wereldwijd.
Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld, met name de afdelingen verkoop en aftersales worden continu geëvalueerd. Men kijkt vooral naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto als bij de dienstverlening erna. Al deze gegevens worden internationaal verzameld en geëvalueerd. Directeur Gert Kooijman van Automobielbedrijf Kooijman: "Contactmomenten met onze klanten zijn schaars. Het is van het grootste belang dat er tijdens die contactmomenten een goede indruk achtergelaten wordt. De verwachting van de klant overtreffen is daarbij altijd onze ambitie." Automobielbedrijf Kooijman schaarde zich eind vorig jaar al onder de beste Europese dealers en daarvoor kreeg hij op een bijeenkomst in Frankfurt de Platinum Prestige Dealer Award. Tijdens de uitreiking werd toen bekendgemaakt dat de prestaties van Kooijman goed waren voor een nominatie voor de Global Dealer Award rechtvaardigde. Die heeft hij nu dus inderdaad ook gekregen.
Voor Kia is Nederland in grootte de zesde markt in Europa, met verkopen van ruim 25 duizend auto’s.  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Gert, dat is fantastisch, van harte gefeliciteerd. Het zit hem in de naam van jullie bedrijf en natuurlijk dat fantastische merk.

Geplaatst door: Harry van Hilten op