Importeur JLR Nederland houdt zoals zoveel merkorganisaties ieder jaar een competitie onder de dealers van zijn merken Jaguar en Land Rover. Dealers worden intensief gevolgd op een groot aantal criteria op het gebied van sales en aftersales. Men kijkt onder meer naar het aantal verkopen, productkennis, uitstraling van het pand en de showroom. Ook kunnen punten worden gescoord door het volgen van trainingen want de dealer hoort van nieuwigheden en wijzigingen op de hoogte te zijn. De verkopers krijgen onaangekondigd bezoek van mystery shoppers, die zich in opdracht van de importeur voordoen als klanten. De monteurs krijgen de opdracht een reeks van aangebrachte storingen in een Jaguar op te lossen. Snelheid en kwaliteit van werken zijn bij het oplossen ervan de belangrijkste beoordelingscriteria.