Louwman Den Haag plaatst zonnepanelen

Toyota dealer Louwman Den Haag heeft 1.600 vierkante meter zonnepanelen op het dak van haar pand langs de A4 laten aanbrengen. Dit oppervlak is gelijk aan de afmetingen van acht tennisbanen en is hiermee het grootste zonnepanelenproject in de regio.

De panelen leveren zo’n kwart Megawatt energie; genoeg om tachtig huishoudens van stroom te voorzien. Louwman Den Haag neemt met de panelen echter óók een voorschot op de toekomst van intelligent energiemanagement, ook wel smart grids genoemd. De plaatsing van de 980 panelen op het dak van de Haagse Toyota dealer sluit naadloos aan op de lange termijn visie van Toyota: Towards Zero Emission. Net als Toyota wil Louwman Den Haag de CO2-footprint sterk verlagen. Door in het pand zoveel mogelijk gebruik te maken van zonne-energie en het teveel aan opgewekte energie terug te leveren aan het netwerk, wil de dealer zijn steentje bijdragen.

 

Louwman Den Haag plaatst zonnepanelen - Automobielmanagement.nl

Louwman Den Haag plaatst zonnepanelen

Toyota dealer Louwman Den Haag heeft 1.600 vierkante meter zonnepanelen op het dak van haar pand langs de A4 laten aanbrengen. Dit oppervlak is gelijk aan de afmetingen van acht tennisbanen en is hiermee het grootste zonnepanelenproject in de regio.

De panelen leveren zo’n kwart Megawatt energie; genoeg om tachtig huishoudens van stroom te voorzien. Louwman Den Haag neemt met de panelen echter óók een voorschot op de toekomst van intelligent energiemanagement, ook wel smart grids genoemd. De plaatsing van de 980 panelen op het dak van de Haagse Toyota dealer sluit naadloos aan op de lange termijn visie van Toyota: Towards Zero Emission. Net als Toyota wil Louwman Den Haag de CO2-footprint sterk verlagen. Door in het pand zoveel mogelijk gebruik te maken van zonne-energie en het teveel aan opgewekte energie terug te leveren aan het netwerk, wil de dealer zijn steentje bijdragen.