Directeur Rob Polman van  Bovemij Financiële Diensten: "Wij zijn voortdurend op zoek naar oplossingen die service en omzet van de automotive branche kunnen verbeteren. De strategieën van The Warranty Group en Bovemij sluiten nauw op elkaar aan. Zo kunnen wij een belangrijke stap zetten in de dienstverlening naar onze klanten en hen een sterk verbeterde garantieregeling in handen geven voor verkoop aan de consument." The Warranty Group is wereldwijd de grootste verzekeraar op het gebied van verzekerde maar ook niet-verzekerde garantievoorzieningen voor zowel nieuwe als gebruikte voertuigen.

De vernieuwde aanvullende garantieregeling van Bovemij biedt automotive bedrijven een ‘beter gedifferentieerde premieregeling’. Bovendien kan een grotere categorie van voertuigen, duurder en zwaarder, onder de voorwaarden vallen. Voorts is de online dienstverlening van Bovemij via het zogenaamde Offerte Beheer Systeem voor het automotive bedrijf verder verbeterd. Zo kan een aanvraag sneller worden geaccepteerd. Dekking geldt alleen in aansluiting op de reguliere Bovag-verzekeringen en biedt de consument extra zekerheid dordat die geen risico meer loopt op hoge, onverwachte reparatiekosten. Mede-directeur Remi Viellevoye van Bovemij Financiële Diensten: "De marges op de verkoop van een nieuwe auto zijn laag. De werkplaats weet dat tegenwoordig niet meer goed te maken. Met producten voor klantenbinding moet de winst daarom verder worden verbeterd. Om die reden moet een autobedrijf ook producten leveren zoals garantieverzekering en verzekeringen."
Dit jaar sloot Bovemij Financiële Diensten met al vier automerken nieuwe samenwerkingscontracten voor merkverzekeringen van Hyundai, Kia en PSA Citroën Peugeot. Rob Polman: "Wij bieden de autobranche full-service mobiliteitsoplossingen, zoals financiering en pechhulp om klanten mobiel te houden. Dankzij de samenwerking met The Warranty Group kan de sterk verbeterde garantieregeling naadloos worden ingepast."