Autobedrijven, handelaren en particulieren bieden op het platform occasions aan die zijn voorzien van een onafhankelijk keuringsrapport van een officiële Porsche-dealer. Porsche Trader is volgens de betrokken partijen het eerste occasionplatform dat bij de advertentie een objectief keuringsrapport plaatst. Dit moet een koper zekerheid en vertrouwen bieden door het inzichtelijk maken van de staat van de auto. Technische discussies worden ermee voorkomen.
De verkoper brengt de occasion naar een officiële Porsche-dealer naar keuze, waar deze onderworpen wordt aan een uitgebreide keuring op tachtig controlepunten. Er wordt gekeken naar voertuigdocumentatie, motorruimte, vloeistoffen, banden, staat van het interieur en exterieur en aandrijving. Ook een proefrit maakt deel uit van de keuring. Op basis van alle tachtig punten wordt een objectief rapport, de zogenoemde ‘Porsche Verkoopkeuring’ opgesteld. Dat wordt zonder waardeoordeel bij de advertentie geplaatst. De verkoper krijgt samen met het rapport een unieke keuringscode, waarmee hij of zij de advertentie kosteloos exclusief op AutoTrader.nl en PorscheTrader.nl plaatst en er een koppeling wordt gemaakt met het keuringsrapport. De omschrijving en de foto’s zijn van de aanbieder zelf.
Alle autobedrijven en handelaren maar ook particulieren die een tweedehands Porsche willen verkopen, zijn welkom op de nieuwe site. Het Porsche verkoopkeuringsrapport is twee maanden geldig en kost 199 euro. Hiervan wordt honderd euro gereserveerd voor de koper, die een waardecheque krijgt. Als de verkoper besluit de advertentie te verwijderen voordat de Porsche is verkocht, dan wordt dit bedrag eveneens in de vorm van een waardecheque geretourneerd. Ook de kosten voor twaalf maanden adverteren op zowel PorscheTrader.nl als AutoTrader.nl zijn in het bedrag verwerkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding