Ford Noordegraaf met vestigingen in Hengelo, Oldenzaal en Enschede (Auto Fischer) neemt het verzorgingsgebied van de Cosmo-vestigingen in Twente over. Ford Wensink heeft vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Assen, Elst, Emmeloord, Kampen, Nijmegen, Veendam, Winschoten en Zwolle en neemt het rayon van de Cosmo-vestigingen in de Achterhoek over. Beide dealerbedrijven maken in een later stadium bekend op welke wijze en op welke locaties ze de rayons gaan bedienen, aldus het bericht van Ford Nederland. Totdat het nieuwe scenario van kracht is, kunnen klanten van de Cosmo-vestigingen in Twente voor service en verkoop terecht bij Ford Noordegraaf aan de Wegtersweg 8 in Hengelo. De klanten van de Cosmo-vestigingen in de Achterhoek kunnen voor verkoop en service terecht bij de Wensink vestiging in Arnhem aan de Ringoven 5.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding