Met de komst van deze nieuwbouwvestiging in Amersfoort aan de Hanzeboulevard beschikt EmerparkAuto nu over vijf locaties. Breda, Hilversum, Oosterhout en Zwolle zijn de plaatsen waar EmerparkAuto al te vinden is. Het pand in Vathorst is volledig nieuw gebouwd. Architect Tim Versteegh is verantwoordelijk voor het ontwerp. Bouwbedrijf Salverda heeft dit ontwerp uitgevoerd. Wat opvalt is ‘de naadloze overgang tussen buiten en binnen en het dynamische lijnenspel’, aldus EmerparkAuto. De organisatie noemt de kernwaarden persoonlijk, betrouwbaar, integer, transparant en vooruitstrevend als de basis. En deze elementen zijn terug te zien in de nieuwe locatie, aldus EmerparkAuto.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding